PONOVO STRAVA I UŽAS U SRBIJI: 3 muškarca silovala devojčicu (15) u Nišu (INFO)

uvidjaj

Foto ilustracija: Novosti

Tri muškarca uhapšena su zbog sumnje da su silovali 15-godišnju devojčicu 8. jula oko pola dva ujutro.
[adsenseyu6]  

Potparol Višeg tužilašta u Nišu Vladimir Stanojević izjavio je danas da je to tužilaštvo predložilo pritvor protiv trojice osumnjičenih za obljubu nad maloletnicom kao nemoćnim licem.

Viši sud trenutno odlučuje o njihovom pritvoru.

Oni su osumničeni da su obljubili nemoćnu osobu, saopštio je danas Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva.

Mladići su uhapšeni nakon što je sa Klinike za ginekologiju niškog Kliničkog centra stigla prijava o obljubi maloletnice, rečeno je Beti u Policijskoj upravi u Nišu

On je precizirao da je žrtva obljube maloletno lice.

– Osumnjičeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu i predložen je pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti – kazao je Stanojević.

Prema nezvaničnim saznanjima, silovana je petnaestogodišnja devojčica.

Kako saznajemo, silovanje se dogodilo 8. jula oko pola dva  ujutro, a samo dan kasnije niška policija je identifikovala i uhapsila osumnjičene za brutalni zločin.

Prema nezvaničnim informacijama devojčica i osumnjičeni, starosti 20, 24 i 27 godina su se poznavali, ali su je oni, oko sati i po iza ponoći na silu ugurali u auto, naterali da popije neki alkohol i silovali, a potom izbacili iz auta.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)

[adsenseyu1]