PONOVO NESREĆA NA ISTOM MESTU: Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i pao na obalu Dunava

bmw
Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i pao na obalu Dunava. Nesreća se dogodila kod istog mesta gde se krajem novembra utopilo troje mladih kad su BMW-om upali u reku.
Isto mesto gde je tragično nastradalo troje mladih

Noćas u 1.50 sati na Adi Huji kod restorana Carska ohota desila se nesreća na sličan način kao kada je troje mladih tragično stradalo krajem novembra.

Mateja Krdžić (19), koji nije bio pod dejstvom alkohola, najpre je udario u parkirano vozilo, a zatim sleteo niz nasip do samog nivoa vode.

Srećom veća tragedija je izbegnuta, pošto su putnici i vozači samo su ugruvani.

21. novembra desila se stravična nesreća, kada je na istom mestu sleteo auto sa šestoro mladih.

[adsenseyu4]

Troje mladih utopilo, a troje je preživelo. Među njima bio je i sin Olje Bećković.

Nesreća se dogodila u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković.

Jovanović je izuzetno velikom brzinom uleteo u Dunav kod Ade Huje. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić.

Policijski ronioci pronašli su u automobilu utopljene Nemanju Antića i maloletnu Anastasiju. Posle nekoliko sati, izvučena je olupina automobila iz reke, a policija je nakon toga otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor.

U prtljažniku automobila pronađeno je telo još jednog mladića.

(Blic)

[adsenseyu1]

1 Comment on "PONOVO NESREĆA NA ISTOM MESTU: Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i pao na obalu Dunava"

  1. Rodoljub Zaharijevic | 13. December 2014. at 16:00 |

    moze ova vlast a pogotovo pojedini ministri da insistiraju na ne znam koliko novih zakona ne bi li sprecili,barem oni tako misle,nesrece u saobracaju,a ne primenjuju se ni postojeci,po meni nije to resenje,ko nije prolazio tim putem ne zna kako je,pa tu se vozi kao da si na prvenstvu sveta za reli vozace,a policije nigde,istina pojave se svake papine smrti,ali ne da kontrolisu saobracaj nego da opomenu vlasnike pasa koje setaju na tom potezu,znam jer sam i ja tamo,a sto se saobracajaca tice nigde nikoga ni u tragovima,jedino resenje je malo vislji lezeci policajac ili stubici,a moze i zorana da stane pored puta i mase zakonom,mozda to pomogne,isto kao sto je pomogao i dijagram kod racuna za struju.

Comments are closed.