POMOZITE PRE NEGO ŠTO MI ZAPALI DECU: Slavica kojoj je Turčin odveo decu MOLI ZA POMOĆ

Foto: Fejsbuk/Slavica Burmazović

Foto: Fejsbuk/Slavica Burmazović

Očajna majka tvrdi da je pitanje dana kada će Ejup izazvati tragediju

– Došao je poslednji čas, više ne sme da se čeka, ako neko ne izbavi moju decu od Ejupa, on će ih zaista ubiti kao što je najavio. Pitanje je dana kada će izazvati tragediju, a ukoliko turske vlasti ne budu brzo reagovale, biće kasno – kaže Beograđanka Slavica Burmazović (38) kojoj je muž Turčin Ejup Jundžu (46) oteo dve ćerke i sina

[adsenseyu4]

Podsećamo, Ejup je juče u izjavi za Informer rekao da će pre zapaliti i sebe i decu nego što će ih vratiti majci u Srbiju.

Slavica je sigurna da je Ejup apsolutno u stanju da ispuni svoju pretnju jer već mesecima psihički i fizički zlostavlja Ajšu (13), Esmu (12), i Tarika (6), tako što tera svog devetnaestogodišnjeg sina iz prvog braka da ih svakodnevno bije.

Sa druge strane, ćerkama ispira mozak tako što ih budi u toku noći i tera ih da u kameru pričaju kako ga vole i kako mrze svoju majku.

Očajna Slavica još jednom moli srpske i turske vlasti da joj pomognu, jer je pitanje dana kada će njen bivši suprug izazvati nezapamćenu tragediju.

– Kada sam krajem meseca išla da ih posetim u Turskoj, Ajša mi se žalila da je otac budi u dva noću i tera je da priča razne gadosti koje snima telefonom. Prisilio ju je da priča kako njega obožava, a mene mrzi. Uz to, malog Tarika, koji ima samo šest godina, zatekla sam skroz u modricama i podlivima, jer ga je Ejupov sin iz prbog braka, koji ima 19 godina, davio i tukao – rekla je Slavica za Informer.

Dodala je i da kada je odlazila iz Turske, Tarik je počeo da se valja po ulici i da je kroz suze preklinje da ga vrati nazad u Srbiju, makar i u koferu.

Tvrdi, takođe, da je bivši suprug prilikom njenog odlaska u Tursku pokušao da joj naudi.

[adsenseyu1]

– Kada sam krajem maja išla u Tursku, najavila sam da stižem u Istanbul u petak, a namerno sam otišla u četvrtak jer sam se plašila da me ne presretne. I ispostavilo se da sam se s pravom bojala, jer je on u petak bio na aerodromima i čekao me. Ko zna šta bi mi uradio da sam došla u petak, možda bi me pojeo mrak – rekla je Burmazovićeva.

Opisala je kakvu je torturu doživela od bivšeg muža tokom tadašnjeg boravka u Turskoj.

– U hotel su došla četiri inspektora, koji su imali po dva pištolja. Bili su jako neprijatni, pričali su mi svašta. Odmah sam znala da su to njegovi ljudi iz policije. Da stvar bude gora, kada je trebalo da mi preda decu, moj bivši suprug me je nasred hotela najstrašnije vređao, a potom je i nasrnuo na mene – priseća se Slavica.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:Informer)

[adsenseyu2]