POMAHNITALI OTAC IZ ŠTRPCA zbog banalnog razloga ISKASAPIO dve bebe

blizanci

Foto: printscreen/fejsbuk

Pomahnitali Dejan Krstičić (35) iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sedela na krevetu sa decom

Danilu je zario nož blizu srca, nakon čega je nesrećna beba na putu do gračaničke bolnice preminula. Njegov brat blizanac, Nemanja je u niškoj bolnici i uprkos teškom stanju je stabilno i van životne opasnosti.

Kako saznajemo, Dejan je prvo zamahnuo na Danila. Smrtonosni ubod zario mu je u grudi, a onda je nož potegao ka Nemanji. Ana je tada već skočila. Za njenom vriskom dotrčao je i Dejanov brat. Pre nego što su uspeli da savladaju Dejana, on je Nemanju nožem ubo u vrat i stomak.

“Varnica” nezapamćene porodične tragedije u Štrpcu u kojoj je Krstičić nožem napao svoju decu, začeta je za trpezarijskim stolom porodične kuće, u ponedeljak oko 19.30 sati. U kući Krstičića, bili su u trenutku tragedije i Dejanovi roditelji i brat.

[adsenseyu4]

– Dejan, Ana i deca su bili sami u kuhinji. Dejan je seo za sto da večera, a Ana je sa sinovima sedela na kauču. Dejan je pozvao Anu da večera sa njim, ali je ona odbila, rekla je da nije gladna. Zašto, niko ne zna, ali njeno odbijanje je iziritiralo Dejana. Skočio je sa stolice, iz fioke izvukao nož i bukvalno skočio do kreveta. Bez ikakve reči je počeo da ubada decu – kaže za “Blic” komandir policije u Štrpcu Dragan Ivanović.

On kaže da su Dejana savladali Ana i njegov brat, koji je Dejana, nakon što mu je izbio nož iz ruke, oborio na pod. Zatim je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

(Tamara Marković-Subota)

Majka spasila bebu od smrtonosnog udarca

Dečak star 40 dana koji je sa povredama od noža prebačen u Klinički centar u Nišu, krvnički je izboden ali je sečivo srećom promašilo vitalne organe.

Kako saznaje “Blic” iako je dete imalo otvorenu ubodnu ranu na trbuhu, na sreću nije povređen nijedan unutrašnji organ. Mališan je uz mnogo sreće preživeo i ubod u vrat koji je “za dlaku” mogao da se završi fatalno, ali oštrica noža nije zakačila karotidnu arteriju. On je i posečen nožem po obrazu.

[adsenseyu1]

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu kaže da je povređena beba, koja je stigla kod njih imala ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posekotinu na licu, ali da na sreću nije bilo povreda unutrašnjih organa.

Majka Ana spasila ga je od jačeg, smrtonosnog udarca pomahnitalog oca. Ona je sa ekipom Hitne pomoći otišla za Niš, gde je sve vreme uz svog sina.

(Dnevne.rs/Izvor:T. M. S. , B. J.,Blic.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]