POLICIJA UŠLA U TRAG RAZBOJNIKU KOJI JE PUCAO KRISTINI U GLAVU? (INFO)

devojka

Foto: Facebook/Printscreen/Kristina Kaplanović

Kristina Kaplanović (19) iz mesta Vilovi kod Nove Varoši, koja je ranjena u četvrtak prilikom pokušaja pljačke benzinske pumpe, u kritičnom je stanju i lekari Urgentnog centra se bore za njen život.

– Pošto je Kristina ranjena u glavu, njeno stanje bilo je toliko teško da su lekari Hitne pomoći morali da je reanimiraju na licu mesta i da je održavaju u životu do prijema u bolnicu. Oni su bukvalno u poslednjem trenutku stigli u Urgentni centar, gde je Kristina odmah prikačena na aparate, koji je i sada održavaju u životu – kaže izvor blizak istrazi.

Inspektori policije tragaju za razbojnikom koji ju je ranio. Do sada su izjave o tom slučaju dale njene kolege, zaposlene na pumpi, na Mokroluškom brdu. Njene kolege su do detalja opisale napadača, inspektori su pregledali bezbednosne kamere tog nesrećnog dana, ali i prethodnih da bi videli da li je on tu i ranije dolazio. Policija je počela odmah da češlja teren. Saslušani su svi meštani koji žive u okolini, da li im je poznat neko ko bi to mogao da uradi. Već postoje indicije da bi osumnjičeni mogao biti uskoro pronađen.

 

[adsenseyu1]

Istragom će biti dalje utvrđeno da li je razbojnik namerno pucao Kristini u glavu.

Kristina je u Beograd došla iz Nove Varoši da studira. Smestila se kod tetke u Vinči i zaposlila na pumpi kao kasirka. U međuvremenu je upoznala dečka I.D., koji takođe radi u toj firmi. Između njih se rodila velika ljubav.

KONAČNO, NAKON DVE GODINE! Mars je u Raku, mogući su iznenadni raskidi i obnove veze! (HOROSKOP)

Njen dečko je nakon tragedije u veoma lošem stanju i svakodnevno odlazi u Urgentni centar da se raspita o njenom stanju.

policija

Foto: Telegraf

Njemu je pozlilo kada je saznao da mu je devojka ranjena. U rodnom Vilovu se mole za njen život. Otac Stanislav je teško bolestan i pitanje je kako će se izvući nakon svega. Meštani su u šoku i za Kristinu imaju samo reči hvale.

SPAS ZA ŽENE KOJE ŽELE POTOMSTVO: Hormoni dolaze u RAVNOTEŽU pomoću čaja od ove biljke

(Dnevne.rs/srbijadanas.com/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "POLICIJA UŠLA U TRAG RAZBOJNIKU KOJI JE PUCAO KRISTINI U GLAVU? (INFO)"

  1. qBHAve Very neat article.Thanks Again. Awesome.

Comments are closed.