POLICIJA TRAGA ZA UBICOM IZ TUTINA: Sin zaklao oca nasilnika da bi zaštitio majku, pa pobegao (INFO)

ubistvo

Foto: AP,Privatna arhiva

Damir T. (20) prerezao vrat ocu Sabri (46), koji je konjem nameravao da zgazi suprugu, nakon masakra gubi mu se svaki trag

Damir T. (20) iz sela Pope kod Tutina, koji je zaklao oca Sabru (46) posle svađe i tuče, pobegao je najverovatnije u Crnu Goru.

Kako Kurir saznaje, jake policijske snage tragaju za osumnjičenim za ubistvo po Pešteru, ali s obzirom na to da se ovo selo nalazi u blizini granice, ne isključuje se mogućnost da je već pobegao u susednu zemlju.

Na kućnom pragu

Stravičan zločin dogodio se u subotu po podne u dvorištu kuće ove porodice.

– Pijani Sabra, koji je inače bio poznat po nasilničkom ponašanju, na konju je uleteo u dvorište. Krenuo je pravo na svoju suprugu u nameri da je pregazi. Sve se odigralo pred Sabrinom snajom i dvoje male dece – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Nesrećna žena je vrisnula, pa je sin Damir dotrčao iz kuće da zaštiti majku, koja umalo nije stradala pod kopitima životinje. On se najpre posvađao sa ocem, potom su se potukli. Damir se vratio u kuhinju po nož i na kućnom pragu prerezao grkljan ocu. Krv je liptala na sve strane, a Sabro je ubrzo preminuo.

“LJUTO ĆETE SE KAJATI”: Zaprepastićete se kad vidite šta je SRPSKI VOJSKOVOĐA vojvoda Živojin Mišić rekao o Hrvatima! (VIDEO)

Prema rečima našeg sagovornika, pomahnitali Damir bez reči je pobegao naočigled šokiranih ukućana.

– Ubrzo su došle policija i Hitna pomoć. Počela je potraga za Damirom po Pešteru, ali je moguće da je odmah pobegao u Crnu Goru jer je granica udaljena oko 20 kilometara. Ipak, veruje se da će se Damir ipak sam predati – priča naš izvor.

Prema rečima meštana, porodična tragedija je izazvana dugogodišnjim nasilničkim Sabrinim ponašanjem, koji je takođe bio i alkoholičar.

– Sabro je često pijan maltretirao porodicu, a najčešće suprugu Zehru, zbog čega su ga više puta prijavljivali policiji, koja je intervenisala. I Damir je takođe problematičan, i on ima prijave za nasilničko ponašanje – rekli su nam meštani sela Pope.

Foto: Privatna arhiva

 

Danas sahrana

Prema rečima naših sagovornika, Zehra i Sabro imaju tri sina i ćerku.

– Jedan sin im je u Austriji. Kada je napao ženu, kod kuće su bili samo snaha i deca, koji su sve gledali. Kako smo čuli, Sabro će biti sahranjen danas – dodale su komšije.

Kako saznajemo iz izvora iz istrage, čekaju se i rezultati obdukcije kako bi se utvrdile povrede nastale u tuči, a kasnije i upotrebom noža.

“SRPSKA POSLA” U BOGOJAVLJENSKOJ TRCI U KRUŠEVCU: Učesnik plivao prečicom do ČASNOG KRSTA – trka poništena (VIDEO)

NEZGODAN ČOVEK, MNOGO PIO

Meštni kažu da je Sabro bio nezgodan, naročito kada popije.

– Svi su znali da je maltretirao ženu i ukućane. I zato je verovatno prekipelo njegovom sinu. Inače, Sabro se slično ponašao i u selu, naročito kada je bio pijan. Ipak, niko nije očekivao da će sve da se okonča tragično.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J. Ivić – Z. Šaponjić)