Policija traga za KANTRIMENOM 2: Ubio pešaka sa 130 km na sat na Vidikovcu i pobegao! (INFO)

udes
Marko Jovanović (31) od siline udarca leteo nekoliko metara, policija traga za nepoznatim vozačem

BEOGRAD – Marko Jovanović (31) iz Beograda, koga je nepoznati vozač pregazio u naselju Vidikovac, kobne večeri krenuo je na posao, gde je tek trebalo da počne da radi kao radnik obezbeđenja. Policija i dalje traga za vozačem „folksvagena“ koji je velikom brzinom udario Jovanovića i pobegao.

Radnici obližnjih lokala u Ulici pilota Mihaila Petrovića i dalje su u šoku zbog nesreće koja se dogodila u petak uveče.

Vozio 130 km na sat

– Marko je skrenuo sa trotoara kako bi obišao parkirane automobile. U tom trenutku na njega je naleteo automobil koji se kretao brzinom većom od 130 kilometara na sat. On je odleteo na drugi automobil i glavom razbio šoferšajbnu – priča jedan od očevidaca nesreće, koji dodaje da je čuo da je reč o „folksvagenu“.

[adsenseyu4]

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik „škode fabije“ na koju je mladić pao samo nekoliko trenutaka pre toga je izašao iz automobila i ušao u pekaru. Kada je ugledao šta se dogodilo, istrčao je i pokušao da pomogne Jovanoviću.
– Od siline udarca mladić je odleteo nekoliko metara i pao na parkirani automobil. Srča je bila na sve strane, a koliko je udarac bio jak pokazuje i to što je nastradali mladić izuven iz cipela. Na mesto nesreće ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, ali Jovanoviću, spasa nije bilo – kaže izvor Kurira iz istrage.
Prema rečima očevidaca, nesavesni vozač odvezao se ka Rakovici.

Ostali tragovi

– Međutim, niko nije video o kom tipu i marki automobila je reč. Ipak, na mestu nesreće ostalo je dosta tragova koji će biti od koristi u daljoj istrazi i identifikaciji pomahnitalog vozača. Očekujemo da će uskoro završiti iza rešetaka – kaže naš sagovornik.

Zaposleni u prodavnici kaže da je Marka video nekoliko puta kad je dolazio na razgovor za posao, ali da ga nije poznavao odranije.
-Svi lokali u blizini pokriveni kamerama, ali  nijedna od njih ne snima taj deo ulice – kaže radnik.

Rekonstrukcija

Marko se kretao trotoarom
Zbog parkiranih kola na trotoaru izašao na ulicu
Na njega naleteo „folksvagen“
Marko odleteo na parkiranu „škodu“
Vozač ubica pobegao

Hronologija

GAZILI, PA BEŽALI

januar 2015 – Danilo Vukovljak (57) „seatom“ u Surčinu naleteo na Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) i pobegao. On se kasnije predao, sporazumno osuđen na 14 meseci zatvora

decembar 2014 – Policija traga za Goranom Šarcem (33), koji je džipom na pešačkom prelazu u Novom Sadu usmrtio Mariju Milešić (28)

jul 2014 – Marko Milićev (34) „kantrimenom“ naleteo na Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, pa pobegao. Luka je umro dva dana kasnije, a Milićev je uhapšen u Kini

[adsenseyu1]

(Kurir)