Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)

povrede

Foto: Privatna arhiva

Ranjeni Vladimir Nedeljković, kojeg je grupa poznatih kriminalaca iz Laćarka isekla po licu, telu i rukama, u ugostiteljskom lokalu ” Palata”, oporavlja se u Sremskoj Mitrovici.

U tuči koja je izbila u noći nedelje na ponedeljak, na policajca koji te večeri nije bio na dužnosti , kriminalna grupa ispalila je i nekoliko projektila, od kojih su od rikošeta povređeni on i dve devojke koje su se u tom trenutku nalazile u lokalu.

[adsenseyu5]

Zatvorskom čuvaru Miroslavu Manjošu koje je te večeri bio u društvu sa Vladimirom, pored nanetih teških telesnih povreda, osakaćeno je i uvo.

Kako je rečeno ” Novostima” u bolnici, njih dvojica nisu životno ugroženi.

DETALJI TEŠKE TRAGEDIJE U NIŠU: Autom udario u autobus, okrenuo se na putu, pa na njega naleteo otac drugim kolima (FOTO)

Za ovaj krvavi pir, glavni osumnjičeni je jedan od braće iz Laćarka, koji je više puta osuđivan i poznat policiji po raznim krivičnim delima.

policajac

Foto: privatna arhiva

PREBILI BAGERISTU, PA ŽESTOKO ZAŽALILI (VIDEO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

3 Comments on "Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)"

  1. Govna mafijaška treba ubiti, čovjeka živog izmasakrirali! Jadna policija trpi budale a zakona nigdje!

    • zasto je uvek kriva druga strana. i zasto ti nazivas ljude “Govna Mafijaska” koje treba ubiti!J
      a znam a i cuo sam od drugih da mnogi policajci pijani senluce po kafanama krijuci se iza uniforme, maltretiraju i prebijaju druge ljude, pa je ovaj mozda zasluzno naleteo.. treba sacekati pa videti zbog cega se ovo desilo..

  2. Moram reci da mi je svakog coveka zao kome se nesto tako desi,ali da se to desi profesionalnom policajcu pa makar i nebio na duznosti je sramotno.Sramotno za profesiju jer kako ce mene,tebi i svakog drugog zastititi kad nije u stanju samog sebe…Zato mi i imamo ovoliki stepen kriminala jer nam je veliki br.policajaca nesposoban za obavljanje svoje duznosti samo je mali br.onih a to se odnosi na spec.jedinice,zandarmeriju,saj itd.E jedino oni posteno i krvavo zaradjuju svoju platu ostale treba da je sramota od ovih kolega…

Comments are closed.