PIO KAFU, PA ZAPUCAO I NASTAVIO MIRNO DA SEDI: Pogledajte kako je kriminalac iz Novog Pazara hladnokrvno pucao na policajca (VIDEO)

kafic

Foto: printskrin /jutjub

Snimak sa jedne od sigurnosnih kamera kafića ispred kog se dogodilo ranjavanje objavljen je danas. Na njemu se, iako nejasno, vidi kako policajac stoji ispred samog lokala i odjednom pada na zemlju grčeći se i držeći se za stomak.

Snimak ranjavanja policajca Dragana Čekanovića (30) koji se dogodio u četvrtak u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru objavljen je na Jutjubu. Za ranjavanje policajca osumnjičen je Dženan K. (34), koji je ubrzo i uhapšen. Njegov kolega sa kojim je bio u patroli u prvoj sekundi nije ni primetio da je Čekanović ranjen, a onda mu je brzo krenuo u pomoć.

[adsenseyu1]

Na snimku se vidi drupa muškaraca kako sedi u kafiću i posmatra kako ranjeni policajac pada na zemlju. Iako nejasno, vidi se i kratak bljesak ispred jednog od njih nakon čega policajac ranjen pada na zemlju.

A mladić hladnokrvno ustaje i prilazi ranjenom policajcu koji leži na zemlji. Naime, policajca Dragana Čekanovića ranio je Drženan K. dok je sa društvom sedeo u bašti lokala u centralnoj novopazarskoj ulici, i to dok je ulicom prolazio sa kolegom tokom redovne patrole.

– Dženan K. je u jednom trenutku izvadio pištolj i ispalio hitac u policajaca, pogodivši Dragana u donji, desni deo stomaka, ispod rebara. On je pao, a kako se radi o pištolju kalibra šest milimetara i kako je bila velika gužva i buka, njegov partner nije mogao da proceni odakle se začuo pucanj – priča naš izvor iz istrage.

Policajca ranjenog u stomak je u sopstveni automobil ubacio radnik JKP „Parking servis“ i u svesnom stanju odvezao u novopazarsku Opštu bolnicu.

[adsenseyu5]

– Nakon što je pucao, Dženan K. je iskoristio opštu pometnju i pištolj dao R. F. (43) rekavši mu da ga negde odnese i sakrije.

Kada su stigle patrole policije, rekao im je da je iz automobila u pokretu pucano na njega, a da je slučajno pogođen policajac.

zrtva

Foto: fejsbuk

Njegovu priču potvrdili su F. S. (33) i E. Z. (37), koji su sedeli s njim za stolom – priča naš izvor i dodaje da je napadač sve vreme bio na licu mesta i hladnokrvno posmatrao uviđaj.

BILA JE VODITELJKA EMISIJE “48 SATI SVADBA”: Nestala je sa malih ekrana, a sada je sigurno NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

Kako bi otkrila izvršioca, novopazarska policija je počela da pregleda snimke obližnjih video-nadzora, a upućen je i poziv forenzičarima iz Beograda koji su oko 23 sata helikopterom sleteli na Gradski stadion kako bi pomogli u istrazi.Na jednom od snimaka jasno se videlo kako Dženan K. puca, posle čega smo ga uhapsili.

[adsenseyu5]

Parafinskom rukavicom je dokazano da je on pucao, a uskoro je i u kući R. F. pronađen pištolj. Suočen s dokazima, Dženan je sve priznao, ali je tvrdio da nije imao nameru da pogodi nekog – ističe naš izvor.

Zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju i nelegalno držao i nosio oružje, Dženanu K. je određen pritvor do 48 sati i on će u tom roku biti priveden višem javnom tužiocu. Pritvor je određen i F. S., E. Z. i R. F., koji se terete da su počinili krivično delo pomoći učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

ubica

Osumnjičeni Dženan K. Foto: fejsbuk

“ZAŠTO IZGLEDAŠ KAO DA IMAŠ 50 GODINA?” Srpska teniserka Ana Ivanović ŠOKIRALA novim izdanjem, svi pričaju o NJENOM LICU (FOTO)

Bogat dosije Novopazarca

Dženan K. je u Novom Pazaru poznat kao izvršilac brojnih krivičnih dela, od nelegalnog nošenja oružja do nanošenja teških telesnih povreda i pokušaja ubistva. U aprilu prošle godine je upucao Emira H. (26), koji je ostao nepokretan. Viši sud ga je zbog toga osudio na šest godina zatvora, ali se on žalio Apelacionom sudu u Kragujevcu, gde bi za desetak dana trebalo da bude održano prvo ročište.

U decembru 2015. godine Dženan K. je preživeo atentat ispred OŠ „Bratstvo“, kada je na njega ispaljeno nekoliko metaka, ali ga nijedan nije pogodio. Tom prilikom samo pukom srećom niko nije povređen jer se završavala nastava i deca su polazila kući.

(Dnevne.rs / Izvor: Blic)

[adsenseyu4]