PEVAČICA UBIJENA ZA DVA MINUTA: Vrsta i oblik povreda govore da je ubica bio neverovatno besan!

ubistvo

Foto:Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Tragična sudbina pevačice iz Borče, Jelene Marjanović, potresa Srbiju već 19 meseci. Misterija koja se vezuje za njeno ubistvo, ali i nestanak ni dan danas ne jenjava. Ubica je pevačicu  napao s leđa, nakon čega joj je zadao devet udaraca oštrim predmetom u glavu.

Prema rečima forenzičkog psihologa Milana Kostića, glava je najvitalniji deo tela, te povrede koje se nanose udarcima u nju u nekom sukobu koriste se kao siguran dokaz  da napadač želi da žrtvi nanese tešku povredu ili smrt.

[adsenseyu5]

– Smrtne povrede se najviše vezuju za gornji deo tela. Kada neko iznese odbranu da to nije hteo da učini, to se u sudskoj praksi ne priznaje kao tačan iskaz nego se uzima kao teška povreda u kojoj postoje ubilačke namere – pokušaj ubistva. Ne može da ako napadač nekog gađa u glavu da kaže “nisam hteo”.  Napad na glavu se uzima kao vrsta dokaznog materijala za teške povrede ili ubistvo. Taj napad na glavu je dokaz ubilačke namere – objašnjava forenzički psiholog Milan Kostić.

Kostić dodaje da su povrede na glavi Jelene Marjanović nanete jedna za drugom, te se samim tim govori o ubistvu iz strasti.

OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA? Mala Tara ima samo 3 meseca, a Rasta u stanu OVO radi..

– Povrede u nizu koje kratko traju ukazuju na to da je ubica u stvari iskalio bes – kaže Kostić.

Gledano sa psihološke strane svaki čovek zna da povreda glave ukoliko je ozbiljna može da izazove velike posledice ili smrt.

– Konkretno, kada jeu pitanju jelenin slučaj može da se zaključi da su udarci bili dovoljni za postizanje cilja i da je postojala namera da dođe do smrti pokojnice.

[adsenseyu1]

-To se pokazuje tokom sleda dogđaja: osoba gubi svest, pada, ne daje znake života.  To je dovoljno da napadač završi akciju – dodaje Kostić.

Prema njegovim rečima, ženske osobe su one koje najčešće trpe ovakvu vrstu oštećenja.

SVE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice!

Zoran Marjanović uhapšen je godinu i po nakon ubistva, i nalazi se u pritvoru od 15. septembra. Marjanović da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila, u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

ZORAN MARJANOVIĆ UBEĐEN: Izlazim iz pritvora u utorak, nemaju dokaza protiv mene (INFO)

Njemu je još tada određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, koji je kasnije produžen, a istraga je još u toku.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "PEVAČICA UBIJENA ZA DVA MINUTA: Vrsta i oblik povreda govore da je ubica bio neverovatno besan!"

  1. majmuni jedni zajedno sa tim koji vam naređuje i plaća da pravite idiotizam. marš

Comments are closed.