PEDOFIL (66) OSUĐEN NA 2 GODINE ZATVORA: Otac Tijane Jurić OGORČENIM REČIMA se oglasio povodom SRAMNE KAZNE

pedofil

Foto: printscreen/instagram

Igor Jurić je svoje nezadovoljstvo zbog blage kazne iskazao na svom profilu

Pedofil Dragan Živanović (66) iz Novog Beograda, koji je javnosti poznat nakon hapšenja u avgustu 2016. godine, kada je uhvaćen u akciji policije nakon što je nameravao da se sa vijagrom u džepu nađe sa J.N. (11) koju je pronašao preko Fejsbuka. On je osuđen na kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca, a ova presuda pogodila je Igora Jurića, oca ubijene devojčice Tijane.

Jurić je svoje nezadovoljstvo zbog blage kazne iskazao na svom profilu.

[adsenseyu4]

Pismo prenosimo u celosti:

Pedofil Dragan Živanović (66) osuđen je danas na kaznu zatvora od 2 godine i 4 meseca. Podsetiću vas da je to čovek koji je pre nekoliko meseci svesno zavodio devojčicu od 11 godina, slao joj nage fotografije i na kraju uhapšen sa vijagrom u džepu kada ju je pozvao na ugovoreni sastanak. Policija je još tada pribavila sve neophodne dokaze koji nesumnjivo dokazuju njegove krajnje namere uz obilje foto i video materijala seksualnog zlostavljanja dece koje je posedovao u svom računaru. Služenje kazne će čekati na slobodi do pravosnažnosti presude. Posle još jednog slučaja koji je završen sramno niskom kaznom, možemo da se pitamo ko sve sebi daje za pravo da direktno ugrožava našu decu? Ko će zaštiti devojčicu i njenu porodicu koja je bila izložena ovom predatoru? Da li je ovo opomena ljudima istog kova ili ohrabrenje da nastave da rade užasne stvari? Kazne za one koji deci ne žele dobro, u Srbiji su nedopustivo niske. Smatram da kao civilizovano društvo moramo reagovati, jer je ovako sramna odluka ništa drugo nego poraz svih zdravorazumnih ljudi u našoj zemlji.

Da podsetimo na ovaj slučaj, maloletna J.N. dobila zahtev za prijateljstvo od nepoznatog starijeg muškarca i to odmah prijavila svojoj majci. Od tog momenta njen profil je preuzela majka, koja je ceo slučaj hitno prijavila policiji.

[adsenseyu1]

U dogovoru sa njima nastavila je prepisku sa pedofilom, koji joj je slao slike polnog organa i lascivne poruke, da bi posle nekoliko dana ugovorili sastanak kod autobuske stanice.

Umesto devojčice, sačekala ga je policija. U njegovom džepu tada su pronašli “vijagru” i tablete “kamagra”, kao i mobilni telefon koji je devojčici obećao kao poklon u zamenu za viđenje.

Nakon hapšenja Živanovića, javile su se i njegove ostale maloletne žrtve.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]