PALE OPTUŽBE: Nisam verovao bratu da SAŠA JANKOVIĆ RADI ZA SLUŽBU! A ONDA..

glumac

Foto: printscreen

Novi predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, bio je gost kod Jugoslava Ćosića u “Presingu” gde je izjavio da je njegov brat Branislav Trifunović rekao za bivšeg predsednika PSG-a Sašu Jankovića da je saradnik službe.

– Ja sam mislio da je to malo paranoična činjenica, mislio sam prosto da nije sposoban. I da je to njegovo nečinjenje, odnosno činjenje pogrešnih poteza u stvari uzrok njegove nesposobnosti. Međutim, kad sam izabran za predsednika Pokreta slobodnih građana ja sam video gomilu stvari, na koje ćemo se vratiti kasnije.

-Mesecima unazad sam razmišljao da odem u Pokret, u koji sam došao s rečima da u 44. godini postajem član partije, jer nikad nisam ranije bio član nijedne partije, razmišljao sam da odem i da se ispišem, kao što je to uradio Saša Janković – kazao je Trifunović.

TUŽNO, DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI: Miloševa devojka VEĆ SAHRANILA jednog dečka – I ON JE UBIJEN

O optužbama na račun bivšeg lidera PSG-a Jankovića, kaže: “To nisu optužbe, to su zapažanja. Na izbornoj skupštini pre tri dana, bila je cela ekipa koja je danas dala ostavke…

Ja sam saznao nekoliko zapanjujućih činjenica, jedna od njih je da je Pokret pre mesec dana zabranio pristup novim članovima, to se inače radi kad stranka dođe na vlast pa zabrani nove članove, zbog preletača…A onda je i Rade Veljanovski rekao da je pokret ugašen i da više ne postoji, oni su kao došli da stave ključ u bravu”.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: N1)