OZBILJNO POGORŠANJE: Ministar zdravlja otkrio šta se dešavalo na VMA pošto je Vučić primljen

predsednik

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen- rekao je ministar zdravlja u Vladi Srbije

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar u izjavi Tanjugu istakao je da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema rečima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana. Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

UPOZORENJE RHMZ: Oluja tutnji Srbijom danas i sutra, u ovim delovima će biti najgore

– Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam– rekao je ministar Lončar dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Tanjug)

1 Comment on "OZBILJNO POGORŠANJE: Ministar zdravlja otkrio šta se dešavalo na VMA pošto je Vučić primljen"

  1. Bas pohvalno,sto se tice Vma I strucnog tima koji je zbrinuo naseg predsednika.A realnostu zdravstvu je,da dovedete hitno osobu sa visokim pritiskom,takodje visokom glukozom I ostanete tako da cekate dva sata dezurnig kardioliga.To sam juce dozivela sa svojom majkom,a rec je o.Cacanskoj bolnici.

Comments are closed.