OVOME SE SMEJE CELO KOSOVO! Albanac brutalno ismejao Tačija i Haradinaja!

Haradinaj

Foto: AP

Haradinajeva lažna vlada obmanjuje javnost da ima pregovarački tim jer su Amerikanci stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom.

Drugi čovek najveće kosovske opozicione partije Demokratske lige Kosova, Lufti Haziri, šalio se na račun pregovaračkog tima Hašima Tačija.

On je tokom gostovanja na jednoj lokalnoj televiziji kazao da Fatmir Limaj i Špend Ahmeti nisu deo tima nego predsednikova tehnička pomoć – “štampaće mu dokumente”, rekao je Haziri.

KOBNA GREŠKA: Bahati vozač pokazivao srednji prst kamiondžijama, pa se loše proveo (VIDEO)

– Ta dvojica, Limaj i Ahmeti, ima da upoznaju ovoga, Tačija, sa novim selima i nose mu pisma, prave neku statistiku, crtaju mape na stolu, ali neće učestvovati u razgovorima – kazao je Haziri.

Kako kaže, Haradinajeva “vlada”, ali i do juče opoziciona Socijal-demokratska partija, samo obmanjuju javnost da imaju pregovarački tim jer su Amerikanci i Evropska unija jasno stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom.

GRAĐANI NAPALI POLICAJCA U BANJALUCI: ŠUTIRALI ga kada je pao na zemlju (VIDEO)

Haziri je potvrdio da DLK neće učestvovati u dijalogu sa Beogradom sve dok pregovarački tim ne dobije “legitimitet i podršku naroda nakon novih izbora”.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Kosovoaonline.info)