OVO SU HULIGANI koji su brutalno PRETUKLI žandarma i njegovu suprugu (VIDEO)

žandarm

Foto: printscreen/youtube

Petrović i Ćurčić su aktivni čanovi jedne ekstremne navijačke grupe sa teritorije Vojvodine i redovno idu na fudbalske utakmice

Žandarma Borisa Jevrosima i njegovu suprugu u Novom Sadu brutalno su pre nekoliko danapretukli Igor Petrović (35) i Nenad Ćurčić (32) iz Bačkog Brestovca, inače pripadnici jedne ekstremne navijačke grupa.

Njihovu brutalnost, koju su u noći između 24. i 25. januara u Kisačkoj ulici i zabeležile i video-kamere, šokirala je ceo region.

[adsenseyu4]

Igor Petrović poznat je po nadimku Šiptar i rodom je iz Prizrena, odakle se i doselio u Bački Brestovac, prenosi “Blic”.

Tamošnjoj policiji dobro je poznat jer je više puta hapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda i sumnje da je dilovao narkoticima.

Zbog tih krivičnih dela osuđivan je na višegodišnje zatvorske kazne, ali je nakon jedne godine provedene u zatvoru amnestiran.

Izvor “Blica” tvrdi da je Petrović kao paravan za svoje prljave poslove uglavnom koristio svoj “reno megan”, crne boje, registrovan kao “Moj taksi Petrović”.

Petrović je aktivan čan jedne ekstremne navijačke grupe sa teritorije Vojvodine i redovno ide na fudbalske utakmice.

Njegov “kolega” po brutalnosti i blizak prijatelj Nenad Ćurčić zvani Neškoje rođen u Bačkom Brestovcu, ali se pre nekoliko godina preselio u Novi Sad, gde je pokrenuo sopstveni biznis sa akumulatorima.

Ćirčić je u svom rodnom kraju poznat kao momak sklon prepirkama i tučama, kao i da je član iste ekstremne grupe navijača u kojoj je Petrović.

Za razliku od Petrovića, on nije hapšen i poznanici za njega tvrde da se po odlasku u Novi Sad oženio, smirio i da njegova žena treba uskoro da se porodi. To ga ipak nije sprečilo da bezdušno nasrne na žandarmovu ženu koja je pokušavala da ih spreči da joj ubiju muža od batina.

[adsenseyu1]

Pogledajte video:

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]