OVO JE TRENUTAK ZA SRAMOTU PARTIZANA OD 70 GODINA: Kapiten Babović se zaleće na svoje navijače! (VIDEO)

stadion

Foto: printskrin

Ne postoji opravdanje. Ni za navijače, ali ni za Stefana Babovića

Sramotno je što su navijači Partizana za sve poslednje neuspehe kluba, a nije da ih nema, označili samo Stefana Babovića, ali je još sramotnija reakcija kapitena crno-belih koji se posle poraza od Čukaričkog zaletao na navijače sa zapadne tribine.

Nema opravdanja, ma kakav izgovor Stefan imao, kome je najblaže što je sinoć rečeno na stadionu glasilo “Stefane, odlazi”. Ponavljamo najblaže.

[adsenseyu5]

Objasnio je “zamenik” Saše Ilića zašto se poneo kako se poneo, ali, zaletanjem na ogradu, razmenom psovki sa zapadnom tribinom, ali i podizanjem srednjeg prsta Istoku bacio je ljagu na sebe, ali i na klub koji voli i koji je samo dan ranije proslavio velikih 70 godina postojanja.

Foto: partizan.rs

U Evropi za ovo kažu da je kraj jednog kluba.

Kada se “rođeni” kapiten, dete kluba, koji je sa 13 godina dobio prvi film o sebi pod nazivom “Stefan 2000” besno zatrčava na tribinu koja ne može da okupi ni 1000 navijača za utakmice koje nisu pod velim “evropskih”, kako bi im se… znate već čega.

Ako ste navijač Partizana i boli vas ovo što se dešava sa klubom u poslednje vreme, verovatno ćete pobeći sa ovog klipa, ali ako želite da zarijete sebi u srce jednu od nasjramnijih scena koje pamti višestruki šampion Srbije i jedan od simbola sporta i fudbala u regionu, onda ćete prebaciti na 6:30 minuta klipa Sportnetworka.

[adsenseyu1]

P. S. Ako ništa drugo, odlična stvar je što kamere Arene Sporta nisu bile uključene i radile prenos uživo, jer je mučnu scenu posle meča odgledao samo onaj ko je stvarno želeo.

(S. M /Telegraf)