OVO JE NAJPLAĆENIJA PENZIONERKA U SRBIJI: Od mesečnih prihoda Danice Drašković zavrteće vam se u glavi

dokaz
Iako je Ministarstvo zdravlja u septembru ove godine najavilo da će sve sumnjive invalidske penzije biti preispitane, očigledno je da se smatra da u vezi sa penzijom Danice Drašković nema ničeg sumnjivog. Kako je moguće da supruga lidera SPO zarađuje na toliko mesta?

Prihodi političara u Srbiji oduvek su bili misterija za sve. Međutim, iako su imovinske karte većine njih mutne, finansije Danice Drašković su prava enigma za sve koji su probali da ih istraže.

[adsenseyu1]

Supruga Vuka Draškovića, lidera SPO, je prema pisanjima medija, još od 1990. godine u invalidskoj penziji, a sve zato što je “anksidepresivna”.

Međutim, i pored invalidske penzije, Danica je nastavila da udarnički privređuje, pa se 1. aprila 2009. godine na velika vrata vratila u poslovni svet stupivši na funkciju petog člana Upravnog odbora NIS-a.

Ta njena funkcija je, očekivano, izazvala burne reakcije javnosti, ali Danica se nije obazirala na postavljena pitanja o njenoj stručnosti.

[adsenseyu1]

Nakon godinu dana pauze, supruga Vuka Draškovića vratila se u julu 2014. godine na velika vrata u NIS, i to u svojstvu člana Odbora direktora.

Ukoliko se preračunaju njeni prihodi, dolazi se do podatka da Danica na mesečnom nivou privređuje sumu od neverovatnih 811.000 dinara!

Iako je Ministarstvo zdravlja u septembru ove godine najavilo da će sve sumnjive invalidske penzije biti preispitane, očigledno je da se smatra da u vezi sa penzijom Danice Drašković nema ničeg sumnjivog.

S kojim pravom, pita se većina građana, ona u invalidskoj penziji može da istovremeno radi u NIS-u?

(izvor-Dnevno.rs)

1 Comment on "OVO JE NAJPLAĆENIJA PENZIONERKA U SRBIJI: Od mesečnih prihoda Danice Drašković zavrteće vam se u glavi"

  1. Nije ona kriva, nego onom ko joj je to dao desna ruka. Dusanov zakonik.

Comments are closed.