OVO JE NAJMORBIDNIJA SAHRANA U SRBIJI: Čoveka pojeli pacovi, niko ne plače. Na umrlici nema fotografije, pokojnik je bez lica i organa (FOTO)

selo

Foto: Telegraf

Sava je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu

U selu Leskovac kod Zaječara danas je obavljena jedna od najtužnijih sahrana koju selo pamti.

Na umrlici nema fotografije, sanduk je ispred prostorije mesne zajednice, pokojnik je bez lica, trbuha i unutrašnjih organa jer su ga pojeli vodeni pacovi. Niko ne plače nad sandukom, meštani samo tužno vrte glavom.

Sahranjuje se meštanin Sava Milojević(83) koji je pronađen prekjuče u svojoj kući na obali Grliškog jezera, neprepoznatljiv od ujeda, kako tvrde meštani, vodenih pacova.

On je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu. Živeo je od penzije koju je stekao kao vozač autobusa.

– Mi smo primetili da ga nema, čini mi se, 21. januara. Celo selo je počelo da ga traži. Zvali smo njegove prijatelje, tražili ga po okolnim selima, obilazili okolinu, ali od njega ni traga ni glasa.

‘BRUTALAN’ ŠAMAR: SERGEJ Trifunović udara voditeljku iz sve snage! (VIDEO)

Sava je imao običaj da ode na nekoliko dana kod svojih poznanika, tako da smo mislili da je to u pitanju. Međutim, kako ga dugo nije bilo, 1. februara smo njegov nestanak prijavili policiji – kažu nam meštani sela.Sava je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu. Živeo je od penzije koju je stekao kao vozač autobusa. Njegovo telo pronašao je meštanin Jovan Predojević.

kuca

Foto: Telegraf

– Otišao sam do njegove kuće, pokucao, ali nije bilo odgovora. Pokušao sam da uđem, ali je bilo zaključano iznutra.

Kako su nam u policiji kazali da možemo da provalimo vrata njegove kuće, to sam i uradio. Samo sam jače gurnuo jer se on zaključao običnom rezom. Ušao sam – kaže Predojević.

Ono što je zatekao nadmašuje nastrašnije horor filmove. Prizor ga je šokirao, a kada se pribrao, pozvao je policiju.

– Beživotno telo bilo je na podu lica neprepoznatljivog, pojedenog, mestimično su se videle kosti ispod mesa. Nije bilo neprijatnog mirisa, verovatno zato što je zima.  Trbuh mu je bio kao rasporen, a unutrašnji organi pojedeni. U sobi nije bilo ni mačaka ni pasa, i mišljenja sam da su ga jeli vodeni pacovi – kaže Jovan Predojević koji je pronašao telo.

Nakon pronalaženja tela urađena je obdukcija i utvrđeno da nije bilo tragova nasilne smrti.

(Dnevne.rs /Izvor: telegraf)