OVO JE BIVŠI SNAJPERISTA KOJI JE PRAVIO HAOS PO IBARSKOJ: Kupio “audi”, predstavljao se kao policajac presretač, pa PISAO KAZNE “ZA PREKRŠAJE” (FOTO)

prevarant

Foto: printskrin/blic/mup

Bivši snajperista Danilo Tešić (38) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da se predstavljao kao policajac na Ibarskoj magistrali

Tešić se tereti da je, upravljajući vozilom “audi Q7” sa svetlosnom signalizacijom plavo-crvene boje, takozvanim blinkerima, na auto-putu, Ibarskoj magistrali i drugim magistralnim putevima zaustavljao učesnike u saobraćaju.

Od njih je zatim, predstavljajući se kao policajac, uzimao novac za navodno izvršene prekršaje.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 pištolja, devet pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

DEČJA SVAĐA ZAVRŠILA U KRVI: Staniša mu se podsmevao, a posle OVIH REČI PUK`O MU JE FILM! Oteo mu je oružje, a onda je ZAPRAŠTALO!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, Danilo Tešić je bivši snajperista, koji je 1999. godine bio učesnik borbi na srpskoj granici sa Albanijom i svedok bitaka od Suve Reke do Junika.

Kako su mediji preneli, presudom Vojnog suda u Nišu, osuđen je na dve i po godine zatvora.

(Dnevne.rs /Izvor: M. Z. B. , M.J., Blic)