OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Njen dečko PRETUKAO mladića pred svedocima i strpao ga u auto (INFO)

ubistvo

Foto: Facebook/Teodora Kaćansk

Poznati policiji Božidar Bosnić i Nenad Stević, čija je devojka slučajno nastradala prošle godine u sačekuši, pretukli Gorana Cvijetića pred svedocima, strpali ga u auto i pokušali da ga kidnapuju.

NOVI SAD – Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51) iz Novog Sada, obojica odranije poznata policiji, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvjetića (41) iz Budisave. Cvjetić je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KC Vojvodine sa teškim telesnim povredama gde je i zadržan.

Stević je, inače, mladić devojke Teodore Kaćanski, koja je novembra prošle godine ubijena prilikom izlaska iz džipa ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli.

KRVAVI KONCERT U MANČESTERU: Najmanje 19 poginulih, više od 58 ljudi ranjeno (INFO)

Pretpostavlja se da ova otmica ima veze sa njenjim ubistvom.

– Cvijetić je parkirao motor u Ulici Kornelija Stankovića i prešao ulicu. Tada su iz crnog “audija” izletela trojica, jedan je držao pištolj uperen u njega, a druga dvojica su viknula: “Raširi noge i ruke i lezi dole!” On je viknuo: “Nemojte, nisam kriv!” Nekoliko puta su ga udarili u glavu pištoljem i pretukli ga. Zatim su ga tako isprebijanog strpali u kola i odjurili – prepričava za Kurir izvor iz istrage.

UBILI MU DEVOJKU SLUČAJNO

Nenad Stević je momak Teodore Kaćanski (30), koja je u novembru prošle godine slučajno pogođena s tri metka (od kojih joj je jedan prošao kroz vrat, drugi ju je pogodio u stomak, a treći u levu butinu), dok je sa Stevićem izlazila iz džipa ispred zgrade u kojoj on živi. Teodora je bila fitnes-instruktorka i preminula je nekoliko dana kasnije…

(Dnevne.rs/Izvor:Slađana Stojanović,Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]