OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, UBIO OCA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Oprostite mi, ali ovako više ne može da se živi

ulica

Foto ilustracija: Telegraf.rs

M. J. (65) pucao u svog oca S. J. (91), a onda izvršio samoubistvo. U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi

Beživotna tela oca S. J. (91) i sina M. J. (65) pronađena su sinoć oko 21.30 u njihovom stanu u Križanićevoj ulici 36 na Zvezdari.

Kako pričaju komšije iz zgrade, M. J. se zbog siromaštva u kojem su već neko vreme živeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe.

[adsenseyu5]

Prema rečima komšija preminulih, tela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se oseća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živeli nesrećni otac i sin.

Jedan od komšija stradale porodice rekao nam je da je uzrok ove tragedije verovatno finansijska situacija oca i sina.

– Poznajem dugo te ljude. Stari S. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin M. J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga M. J. uradio ovu strašnu stvar.

POTRESNE REČI MAJKE UBIJENOG DEČAKA IZ PANČEVA: Nadam se da će Ivanov krvnik dobiti šta je zaslužio!

Kako nezvanično saznajemo, M. J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

PRAVA LEPOTICA: Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović je kao anđeo i ima neobično ime (FOTO)

– Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim… Molim vas da mi oprostite… – navodno je napisao M. J. pre tragedije.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:D.Stamenković, Kurir.rs)

[adsenseyu2]