ORUŽANI SUKOB SURČINACA I LOKALNE GRUPE NA NOVOM BEOGRADU: Dve osobe ranjene (FOTO)

bezanijska-kosa

BEOGRAD – Velibor Ćirović (43) i Nikola Ćirković (29) ranjeni su oko 19.30 u pucnjavi u Ulicu Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi između stambenih zgrada. Po nezvaničnim saznanjima na njih je pucao M. B., koji se posle obračuna udaljio sa lica mesta.

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

Pucnjava se dogodila pod zasad nepoznatim okolnostima, pa motiv još nije poznat.

[adsenseyu1]

Policija je odbila da daje bilo kakve izjave u vezi s događajem i napadačom, ali, kako saznajemo, napadač je identifikovan i traga se za njim. Pretpostavlja se da je napadač izvesni Miloš B. (32).

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

U pucnjavi je ispaljeno više od 15 metaka, a po putu su ostale čaure.- Žena mi je rekla da je čula neke pucnje, a potom i zvuk sirene od policije i Hitne pomoći. Izašao sam napolje i video policajce i ljude koji su se okupili – rekao je jedan od stanovnika ovog naselja.

[adsenseyu1]

Nikola C. dobio je dve prostrelne rane u predelu desne butine i desnog kuka i prevezen je u KBC na Bežanijskoj kosi, dok je Velibor C. dobio prostrelne rane u predelu stomaka i prevezen je u KBC privatnim vozilom.

– Velibora poznajem, fin je čovek, nisam čula da je ikad imao neki konflikt, a, eto, upucali ga na nekoliko metara od njegovog stana – rekla je jedna komšinica.
(N. G.)

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

(Kurir)