Oluja ruši po Srbiji kao da je u Arizoni: Lete kontejneri, pada drveće, kao da je “dan posle sutra” na ulazu u Beograd (VIDEO) (FOTO)

kisa

Foto: Telegraf

Na Srbiju se oko 14 sati obrušilo jako nevreme, koje je pre svega pogodilo Bačku, Srem i Podrinje, a na udaru su i Mačva, zapadna Srbija, Kolubarski okrug, šira teritorija Beograda, Banat, Podunavlje i Šumadija. Ovakvi kadrovi se dugo ne pamte

O tome svedoče i najave meteorologa Meteoalarma, na kojoj je čitava zemlja obeležena žutom i narandžastom bojom, koje signalizuju opasno nevreme.

[adsenseyu1]

Takođe, javljaju nam se i brojni čitaoci iz Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Šapca, gde su zabeleženi kataklizmični snimci.

– Oboreno je drveće, cerade na zgradama, kontejneri lete ulicama, krovovi i bandere padaju– javljaju oni

Foto: Twitter/@Bokee89Pogledajte uznemirujuće kadrove sa naplatne rampe Vrčin, gde su scene kao iz najgorih filmova o tornadu u Arizoni.

[adsenseyu5]

Vetar je na Novom Beogradu oborio čitavo stablo.

Iz poruka koje dobijamo u inbox naše Fejsbuk stranice saznajemo da je srušen krov na Osnovnoj školi “Branislav Nušić”na Voždovcu. 

[adsenseyu1]

Kiša, pljuskovi, grmljavina i jaki olujni vetar već su napravili ozbiljne probleme u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, odakle je oluja i stigla u Srbiju, gde je dobila oblik pijavice, ili  “malog tornada”.

https://twitter.com/Nigros/status/909384695921745920?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2Fsrbija%2F2896502-oluja-tutnji-srbijom-kao-da-je-u-arizoni-lete-kontejneri-pada-drvece-kao-da-je-dan-posle-sutra-na-ulazu-u-beograd-video

Krajem dana i tokom večeri očekuje se smirivanje vremena, prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Do stabilizacije varemena vas pozivamo da nastavite da nam šaljete svoje fotografije i snimke.

Video pogledajte ovde:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]