OGLASIO SE NAJBRUTALNIJI UBICA U SRBIJI: Obljubio je i zapalio devojku (18), a sada se PARAĆINSKI MONSTRUM posle 22 godine robije OBRATIO JAVNOSTI!

tragedija

Foto: printscreen

Jeziva monstruozna smrt devojke iz Jagodine uzburkala je javnost te 1996. godine.

Naime, Jelenu Đ. (18) 2. jula te godine silovao je, potom tukao pištoljem i na kraju zapalio Mlađa Milovanović.

Devojka je imala tu nesreću da joj, tokom stopiranja, stane baš on! Tu na izlazu iz Jagodine krenuo je njen pakao.

Pretnjom i pištoljem naterao je devojku da se skine gola, a zatim je zločinački obljubio na prednjem sedištu „zastave 101“. Potom je nagu uvezao pojasom za sedište i odvezao poljskim putem do groblja sela Končareva. Tu ju je izvukao iz automobila i besomučno, po glavi, 22 puta udario drškom pištolja „CZ M 88“ kalibra 9 mm.

Kada je devojka pala na zemlju, ošamućena od povreda, zločinac je izvadio iz gepeka plastičnu bocu od 2,5 litra benzina, polio je po telu i zapalio upaljačem. U nastalom plamenu odjeknuo je pucanj, jer je benzinom bio poliven i jedan od metaka, koji ubica nije podigao sa zemlje kad mu se šaržer prosuo. Verujući da je uništio žrtvu, monstrum je pobegao sa mesta zločina.

ČETRNAEST GODINA BOLA, 14 OPERACIJA: Godinama su ga pogrešno lečili, a onda su lekari iz Beograda PREKINULI AGONIJU za samo DESET minuta! (FOTO)

Đorđevićeva je nekako uspela, valjajući se po zemlji, da ugasi vatru na sebi, i stigne do autoputa, dozivajuci pomoć. Prošla su mnoga vozila pre no što je naišla patrola saobraćajne milicije i prebacila je na Odeljenje za opekotine Zdravstvenog centra u Ćupriji.

Lekari su se uzalud borili za njen život. Preminula je posle osam dana mučenickog ispaštanja.

Prvobitno je osuđen na smrtnu kaznu, a potom je kazna preinačena na 40 godina robije, a tokom snimanja rekonstrukcije ovog zločina u emisiji “Dosije”, autorima se javio upravo Milovanović!

Pismo je bilo detaljno, kaže u svojoj emisiji Mašan Lekić, a osuđeni je naširoko objašnjavao kako je u istrazi ubistva bilo niz neregularnosti.

Detaljno pismo ekipi emisije: U njemu tvrdi da je nevin!

DETALJNO PISMO EKIPI EMISIJE: U NJEMU TVRDI DA JE NEVIN!FOTO: PRINTSCREEN

“Ja sam imao nesreću da mi se pravo i pravda ne poklope, što život često iscenira i najboljim i najpoštenijim” – piše u pismu.

FOTO: PRINTSCREEN

Milovanovićeva odbrana je takođe dovodila istragu u pitanje, a advokat kaže da se i danas čuju i da on “vapi da se postupak obnovi i da on dokaže svoju nevinost”.

FOTO: PRINTSCREEN

Iako robija 22 godine, on je i tokom postupka negirao umešanost u zločin.

– Nikada nisam ni video ni upoznao Jelenu Đordević – bile su poslednje reči odbrane Mlade Milovanovica na završnom sudenju u Okružnom sudu u Jagodini.

DUGOROČNA PROGNOZA ZA DECEMBAR: Pola meseca će biti sa snegom, a evo šta se prognozira za NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE (GRAFIKON)

– Žao mi je što je tragicno završila svoj život. Žao mi je i njenih roditelja. Na Pravnom fakultetu sam iz kriminalistike dobio čistu devetku. Da sam počinio taj zločin, znao bih kako da sakrijem dokaze. Niko me nikada ne bi otkrio. Uveravam vas da sam nevin. Iako skoro sedam meseci ležim u zatvoru, nisam nervno popustio. Ne osećam se krivim. Osuditi nevinog čoveka je najveći zločin na svetu…- kazao je on.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)