OGLASILA SE NOVINARKA STUDIJA B: “Izveštavaću sa još većim entuzijazmom nego ranije”

studio b

Foto: printscreen/youtube

Nakon bure koja se u javnosti podigla povodom izveštavanja novinarke Studija B Barbare Životić o protestu opozicije koji je održan u subotu, oglasila se i njegova glavna akterka.

Njen izveštaj sa protesta “Stop krvavim košuljama” prošle subote u kome je, između ostalog, pomenula “daleko malo ljudi”, “incident u tuči kišobranima” i “licemerje organizatora” izazvao je oštre i oprečene rekacije, kao i niz verbalnih obračuna u kojim su razmenjene najteže uvrede, kako na televiziji, tako i na društvenim mrežama.

Posle pretnji i uvreda koje su joj upućene putem društvenih mreža, reagovao je predsednik Aleksandar Vučić, a tužilaštvo je formiralo predmet. U njenu zaštitu stala je i direktorka TV Studio B, Ivana Vučićević, koja je u obračunu sa glumcem Sergejom Trifunovićem, nakon što ju je nazvao “lažljivom fuk*om”, izjavila da jedva čeka da ga vidi da mu lupi šamar.

Sama Barbara, pak, u svojoj izjavi za tabloid “Informer”, za sve optužuje opoziciju.

SRBIJA VAM NEĆE DOZVOLITI DA JE PONIŽAVATE: Posle upada KFOR-a na sever Kosova, predsednik Vučić se obratio naciji!

Kako je navela, iako je znala “na šta je sve opozicija u Srbiji spremna, ni sanjala nisam da jedno televizijsko uključenje može da izazove toliko mržnje, kao što je bio moj izveštaj sa protesta”.

Kako je navela, “iako sam 100 puta pre ovoga mislila da se ne bavim novinastvom, posle ovoga sigurno neću odustati”. Potom se obratila liderima opozicionih stranaka okupljenih u Savez za Srbiju poimence:

NEZVANI GOST NA REVERU OD SAKOA! Svi pričaju o govoru Aleksandra Martinovića, ali ne zbog onog što je rekao (VIDEO)

– Moj, naš zadatak je da radimo slobodno i bez straha. Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i drugima koji nisu osudili ovakve uvrede, ali i pretnje mojoj porodici i meni, želim da o njihovim ćerkama i deci nikada niko ništa slično ne izgovori, kao što govore o meni na društvenim mrežama. A o njihovom političkom delovanju izveštavaću sa još većim entuzijazmom nego ranije – rekla je Barbara Životić.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)

1 Comment on "OGLASILA SE NOVINARKA STUDIJA B: “Izveštavaću sa još većim entuzijazmom nego ranije”"

  1. OVO NIJE NORMALNO.. BOLESNA AMBICIJA BEZ OSNOVA…

Comments are closed.