ODREĐEN MU JE PRITVOR DO 30 DANA: Monstrum iz Pančeva priznao UBISTVO, a razlog zbog koga je lišio života suprugu je neverovatan

ubistvo

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva ni reč nije rekao u tužilaštvu, ali je u policiji priznao da je nožemubio Biljanu Mijatović (30) jer mu je prigovarala zbog male zarade sa njegove farme krava.

Radovančev je ćutao, pognute glave, na saslušanju u Višem tužilaštvu. Dok je Siniša bio u tužilaštvu, pedesetak rođaka i prijatelja je ispratilo Biljanu na večni počinak, piše Informer.

U pančevačkom tužilaštvu navode da je Radovančev bio veoma utučen kad je doveden na saslušanje.

[adsenseyu5]

– Sedeo je pognute glave, gledao u jednu tačku na podu i ni reč nije hteo da kaže o ubistvu supruge. Nije se ni žalio, ni plakao, samo je bledo gledao u pod. On je, međutim, odmah posle ubistva kazao policajcima da mu je Biljana prigovarala jer im njegov sin iz prvog braka, koji se brine o porodičnoj farmi krava, ne šalje dovoljno para – kaže naš izvor.

Nakon saslušanja, Radovančevu je određen pritvor do 30 dana. Dok je Siniša ćutke slušao obrazloženje zašto je zadržan u pritvoru, Biljana je sahranjena na pančevačkom Novom groblju.

ZAKLELI SU SE NA KRVNU OSVETU? Braća ubijene Biljane ne mogu da prebole SMRT sestre

Sanja Patalov Stojadinović, direktorka Centra za socijalni rad u Pančevu, izjavila je za Informer da je ova ustanova reagovala iste večeri kada se odigrao zločin u pančevačkom naselju Sodara.

– Deca su odmah zbrinuta. Na lice mesta su izašle socijalne radnice koje su bile u pasivnom dežurstvu i deca su sada na bezbednom. Ceo tim je angažovan na nalaženju najboljeg rešenja za njih.

[adsenseyu1]

-Što se bebe tiče, nađeno je trenutno najbolje rešenje za nju, a stručnjaci Centra će u narednom periodu biti angažovani na radu sa 12-godišnjom devojčicom, koja je svesna zločina koji se odigrao – rekla je Sanja Patalov Stojadinović.

Na pitanje ko sada brine o bebi, ona je indirektno rekla da je privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu.

REČI KOJE ĆE RASPLAKATI SVAKOG SRBINA: Posle presude general Mladić ostao je sam sa porodicom i rekao im ovo!

– Mi nemamo smeštaj za tako malu decu, a ne mogu vam reći gde se beba nalazi – kazala je ona.

Siniša Radovančev se tereti za takozvano obično, a ne teško ubistvo. Za ovo krivično delo preti mu maksimalna kazna zatvora od 15 godina. U međuvremenu, on će po svemu sudeći ići na psihička veštačenja kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv prilikom zločina.

https://www.dnevne.rs/drustvo/ja-sam-jea-legenda-urlao-na-prolaznike-udarao-i-psovao-a-onda-se-pojavio-policajac-sa-omamljivacem-video

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]