ODBRANA UDARA JAKO NA OPTUŽNICU: Otkrivamo 5 spornih DOKAZA protiv Zorana Marjanovića

ubistvo

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Veliko je pitanje da li su svi do sada prikupljeni podaci protiv osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović dovoljni da on bude osuđen pred sudom.

Ključni dokazi prikupljeni tokom istrage protiv Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, prema mišljenju Apelacionog suda, nisu dovoljno „kvalitetni“ da on ostane u pritvoru, a veliko je pitanje da li na osnovu njih Marjanović može da bude osuđen za brutalni zločin.

Sagovornik Kurira, koji je dobro upoznat sa svim dosad prikupljenim dokazima u ovom slučaju, kaže da je naročito interesantno to što na Jeleninom telu uopšte nisu pronađeni DNK tragovi njenog supruga, već drugog muškarca.

Međutim, kako napominje, čak i da je ovog traga bilo, on ne bi bio dovoljan da Zoran bude osuđen, jer su živeli pod istim krovom.

Foto: Printscreen

– Iako se mnogo spekulisalo na temu DNK, istina je da na Jeleninom telu i garderobi nisu pronađeni Zoranovi tragovi. Na donjem delu njene trenerke i spoljnoj površini nokta pronađeni su biološki tragovi nepoznatog porekla koji pripadaju drugoj muškoj osobi, odnosno nisu Zoranovi. O čijem je DNK profilu reč, zasad nije poznato.

UŽASNA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pijani muž uzjahao konja i hteo da pregazi suprugu, sin ga PREKLAO NOŽEM braneći majku (INFO

-S obzirom na to da su Jelena i Zoran živeli i spavali zajedno, ova činjenica je zaista neobična – kaže sagovornik Kurira i ne isključuje tezu po kojoj je onaj koji je eventualno brisao i uklanjao tragove sa tela žrtve nesmotreno ostavio svoj trag na njoj.

U pritvoru četiri meseca

Ni dokazi koji su doveli do hapšenja Zorana Marjanovića 15. septembra prošle godine, odnosno blato na pantalonama i analiza baznih stanica, prema rečima našeg sagovornika, nisu neoborivi dokazi. Kako napominje, iz tog razloga i ne čudi što je Apelacioni sud prihvatio žalbe Zoranovih advokata Stefana Jokića i Aleksandra Zarića i ukinuo rešenje kojim mu je produžen pritvor. Ipak, sud je juče doneo novu odluku i Marjanoviću produžio pritvor do 10. marta.

Blato i telefoni

– Zoran je na saslušanju negirao da je ubio suprugu i tvrdio da se nije, kako se to navodi u naredbi za sprovođenje istrage, kada je Jelena otišla da trči, odvajao od ćerke Jane. Devojčicu je policija više puta saslušavala, ali ona nije u svojim iskazima otkrila nešto što bi moglo da kompromituje njenog oca i zbog toga nije ni stavljena na spisak svedoka – objašnjava sagovornik iz istrage.

MILANU (25) SU OCA UBILI ALBANCI, A VUČIĆA JE ZAMOLIO ZA MALU POMOĆ DA PREHRANI PORODICU: Ubrzo je stigao dokaz da je SRBIJA ZEMLJA VELIKIH LJUDI! (VIDEO)

Ni ostali svedoci, prema njegovim rečima, nisu mogli da reše konkretne sumnje, jer niko od dosad saslušanih nije očevidac.

– Analiza i pregled mobilnih telefona pokazali su da su Jelena i Zoran u vreme, kada se, prema nalazu iz istrage, dogodio zločin, bili na nasipu. Međutim, činjenica je da ista bazna stanica pokriva kanal u Crvenki, u kom je pronađeno Jelenino telo, kao i nasip na kom Zoran tvrdi da je bio s Janom.

OVO SU MESTA U SRBIJI NA KOJA JE PADAO OSIROMAŠENI URANIJUM: Mapa NATO otkriva TAČNE LOKACIJE udara iz ’99

-Jak dokaz protiv Zorana nije ni blato na njegovim pantalonama koje je bilo predmet veštačenja, jer je blato identičnog sastava na tom terenu, a Zoran je i sam ispričao da se kretao po tom delu dok je trajala potraga za Jelenom – dodaje naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Jelena Spasić)