OČI U OČI: Pogledajte kako je izgledao susret VUČIĆA I ŠEŠELJA nakon 8 godina (VIDEO)

politicari-susret

Foto: Tanjug

Beograd — Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je mandataru za sastavljanje nove vlade Aleksandru Vučiću preneo da neće biti deo buduće vlade.

ešelj je novinarima u parlamentu rekao da je odmah na početku razgovora Vučiću saopštio da je SRS spremna na saradnju i koalicioni sporazum pod uslovom da on i njegova vlada napuste politiku učlanjenja u EU i preorijentišu se na integraciju s Rusijom.

“Za sve bi se moglo naći rešenje ako odustane od EU i na tome sam insistirao. To je među nama provalija koja se ne može prevazići bez promene vladine politike”, preneo je Šešelj, primetivši da je Vučić takvim stavom, prema njegovim rečima, bio razočaran.

S Vučićem je, kako je naveo, razgovarao o raznim temama, uglavnom ekonomskim, a mandatar mu je, dodao je, izložio suštinu ekonomske politike buduće vlade, o kojoj će se Šešelj izjasniti nakon podnošenja ekspozea u skupštini.

[adsenseyu1]

Upitan kako je doživeo susret s Vučićem nakon osam godina, Šešelj je rekao da je izgledalo kao da se prvi put sreću i upoznaju.

Šešelj je rekao i da na sastanku nije bilo reči o prošlosti.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Tanjug)