OBRT U ISTRAZI BRUTALNE LIKVIDACIJE: Jelenino ubistvo naručeno, sumnja se na nekog iz najbližeg okruženja! (INFO)

pevacica

Foto: printskrin

Policija na tragu ubici pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, sumnja se da je zločin počinio profesionalac, koji ju je mesecima pratio i kome je javljeno kad će žrtva proći nasipom

BEOGRAD – Postoje ozbiljne indicije da je ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče naručeno.

Sumnjamo da je likvidaciju tražio neko veoma blizak njoj, a da je ubica profesionalac – kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik tvrdi da se do ovog zaključka došlo na osnovu novih saznanja i dokaza iz dosadašnje istrage.

[adsenseyu1]

Obdukcija je, kako saznajemo, pokazala da je uprkos brojnim udarcima koje je dobila po glavi, smrt ipak nastupila kada se ona nagutala vode.

marjanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Milena Đorđević

– Kao što je već poznato, obdukcija je pokazala da je Jelena imala ozbiljne povrede glave koji su joj naneti sa sedam-osam udaraca tupim predmetom. Međutim, u njenim plućima je pronađena voda i tragovi čestica iz kanala sa žabogrečinom, što ukazuje da je ona bila živa kada je bačena u kanal i da je smrt nastupila usled toga što se ona nagutala vode. Udarci jesu bili smrtonosni po nju i verovatno bi, bez pružene pomoći izdahnula na licu mesta, ali je obdukcija ipak pokazala da je u trenutku kad je ubačena u kanal Jelena Marjanović i dalje disala – navodi izvor iz istrage i dodaje da je napadač imao pomagača.

[adsenseyu1]

 (Kurir)