OBLIVEN KRVLJU: Ivanko hteo da ispravi nepravdu na njivi koju zagađuju, pa dobio ozbiljne batine i prelom nosa (FOTO)

auto

Foto: Telegraf

Ivanka Ivankovića, poljočuvara u opštinskoj upravi u Bogatiću fizički je napao O. G. iz Crne Bare

Ivanka Ivankovića, poljočuvara u opštinskoj upravi u Bogatiću fizički je napao O. G. iz Crne Bare u trenutku kada je primetio da ga ovaj fotografiše kako iz cisterne izručuje osoku pored puta.

Prema policijskoj prijavi, Ivanković je dobio nekoliko udaraca po licu, od kojih mu je polomljen nos.Obliven krvlju po licu on je pobegao do službenog vozila kojim se dovezao do Doma zdravlja i policijske stanice u Bogatiću.

Lekari iz Doma zdravlja u Bogatiću uputili su ga u šabačku bolnicu, gde su specijalisti ORL konstatovali prelom nosa i zakazali operaciju.

povrede

Foto: Telegraf

HTEO DA DOKUMENTUJE PREKRŠAJ

 Meštani iz Crne Bare su prijavili da jedan čovek izručuje nekoliko cisterni osoke pored puta, na kraju sela, u potezu Jovača i žalili su se na nesnosan smrad.

Zatekao sam ga kako izuručuje osoku, izvadio službeni fotoaparat da slikam i dokumentujem izlazak na teren. U jednom trenutku on je krenuo prema meni.

Pošto sam i ja iz istog sela, mislio sam da namerava nešto da mi kaže, ali nisam slutio da će me fizički napasti. Udario me nekoliko puta pesnicom po licu i iz ruke istrgao i bacio fotoaparat – priča Ivanković.

NEMA KANALIZACIJE

U opštini Bogatić, pa i u selu Crna Bara ne postoji kanalizaciona mreža, pa je rasipanje fekalija iz septičkih jama i osoke iz poljoprivrednih gazdinstava po atarima i kanalima pored puta česta pojava.

U Crnoj Bari od 2015. godine u domaćinstvima je zagađena voda pošto sadrži povećanu koncentraciju nitrata i nije za piće. Od tada se svakodnevno iz Bogatića u ovo selo cisternom doprema ispravna pijaća voda.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

1 Comment on "OBLIVEN KRVLJU: Ivanko hteo da ispravi nepravdu na njivi koju zagađuju, pa dobio ozbiljne batine i prelom nosa (FOTO)"

  1. miha bukovac | 25. April 2018. at 15:05 |

    Zašto ne date čoveku službeni pištolj da ubije takvu gamad, jebo mu pas mater i oca i poreklo odakle potiče! Takve treba ubijati odmah!

Comments are closed.