NOŽEM U LEĐA IZBODEN PETNAESTOGODIŠNJAK: Kragujevčanin izbo dečaka, tereti se za teško ubistvo u pokušaju

napad

Foto ilustracija: Dnevne.rs/ pixabay

Njegov prijatelj se tereti za omogućavanje uživanja opojnih droga u iznajmljenom stanu

Kragujevčanin U. Đ. (22) tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju i njemu je, posle salušanja pred Višim javnim tužilaštvom, određen pritvor, posle tuče koja se dogodila u noći između subote i nedelje, kada je nožem uboden jedan petnaestogodišnjak.

[adsenseyu5]

U Višem javnom tužilaštvom u Kragujevcu, pored U. Đ. saslušani su i P. Š. (22), koji se tereti za omogućavanje uživanja opojnih droga u iznamljenom stanu, dok se A. G. (21) i D. D. (24) terete za učestvovanje u tuči.

Na saslušanju se nije pojavio D. D. jer je i sam povređen u napadu četiri mladića koja su u subotu, dva sata iza ponoći, na Đačkom trgu u Kragujevcu povredili tri maloletne osobe.

Tom prilikom nožem je u leđa uboden petnaestogodinji učenik koji je zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život, jer mu je probijena plućna maramica, prenose Večernje novosti.

On je hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac, dok su druga dvojica maloletnika zadobili ubode po leđima i rukama.

[adsenseyu4]

Policija je ranije saopštila da su se napadači, nakon izvršenog grivičnog dela, zabarikadirali u iznajmljenom stanu u obližnjoj zgradi u kome ih je policija uhapsila.

Pretresom stana policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u tuči kao i dva grama marihuane pripremljne za upotrebu.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]