NOVOSAĐANKA PODLEGLA TEŠKIM POVREDAMA: Teodora izgubila BITKU SA ŽIVOT (INFO)

Foto: fejsbuk

Foto: fejsbuk

NOVOSAĐANKA Teodora Kaćanski (30), u utorak uveče je oko 20.30 časova je u bolnici podlegla je teškim povredama, potvrđeno nam je u Kliničkom centru Vojvodina.

Nesrećna devojka je posle četvorodnevne borbe za život, podlegla povredama koje joj je u subotu uveče naneo nepoznati napadač, ispalivši u nju više od pet metaka u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, dok se nalazila za volanom parkiranog “rendžrovera”, beogradskih tablica, policija još traga za napadačem.

[adsenseyu4]

I dalje se, kako saznajemo, pretpostavlja da su meci, koji su nesrećnu devojku pogodili u vrat, stomak i ruku, bili namenjeni njenom momku Nenadu S. (39), koji je samo nekoliko trenutaka pre pucnjave izašao iz džipa i otišao u stan. Teodora je sa suvozačevog, prešla na mesto za volanom, nameravajući da preparkira kola.

Ispituje se i da li eventualno postoji razlog, zbog kojeg bi neko želeo da likvidira devojku, saznajemo nezvanično. Verovatnoća je i da je ispaljivanjem hitaca u Teodoru Kaćanski, neko želeo da zastraši njenog momka, koji iza sebe ima oko 15 krivičnih prijava, uglavnom, zbog imovinskih dela, džeparenja i prikrivanja.

Nemili događaj u Vardarskoj ulici podsetio je na identične scene od februara 2015. u Sremskoj Kamenici i Novom Sadu, kada su egzekutori pucali iz skrovišta. U sačekuši u Karađorđevoj ulici, u Sremskoj kamenici, nepoznati napadač je izrešetao Ivanu Bogićević (33) iz Ledinaca, suprugu Ljube Bogićevića, koga je policija sumnjičila da diluje drogu. Policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

U klasičnoj sačekuši, noću, u Ulici braće Dronjak, u Novom Sadu, likvidiran je bračni par Opačić, Nenad (54) i Jasmina (46), po povratku sa bračnog slavlja. Meta je bio Nenad, koji je iz sremskomitrovačkog zatvora, gde je izdržavao 15-godišnju kaznu, bio pušten na godišnji odmor. Pet meseci kasnije, Janoš Šnajder (35) Pendula, označen kao izvšrilac zločina, pronađen je mrtav u Češkoj.

[adsenseyu1]

PUCALI NA BOGIĆEVIĆA

POČETKOM juna 2014. na Ljubu Bogićevića ispred porodične kuće u Ledincima, pucano je iz skrovišta u žbunju. Hici iz oružja sa prigušivačem teško ranili njegovog prijatelja Igora Ognjanovića iz Sremskih Karlovaca.

Za naš list Bogićević je tvrdio da ne može da pretpostavi šta bi mogao da bude povod. Rekao je da se bavi prodajom automobila, a na naše pitanje, zbog čega se dovodi u vezu sa trgovinom drogom i zašto je privođen u policijskoj akciji “Grom”, tvrdio je da nije hapšen, već da je u njegovoj kući obavljen pretres, ali da ništa nije nađeno.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Lj.Preradović,Novosti.rs)

[adsenseyu2]