NOVI SUKOB U VLADI Zorana Mihajlović: Ispitati slučaj Vulin! (INFO)

Mihajlović

Foto: Printscreen/instagram

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost i da nadležni organi, ako je potrebno, ponovo ispitaju “slučaj Vulin”, a iz stranke ministra Aleksandra Vulina, Pokreta socijalista, poručuju da Mihajlović, ne samo zbog te izjave, nije mesto u vladi

– Mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost, da istražuju kretanje novca, načine finansiranja stranaka i političara, ali i nevladinih organizacija i udruženja građana – rekla je Mihajlović za KRIK.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Ona je poručila da je nedopustivo da bilo ko vređa, kleveće, ponižava i fizički napada urednike i novinare i dodala da nije bitno da li je u pitanju verbalni napad na novinare KRIK-a ili fizički napad na novinarke “Pink” i ekipu RTS-a, jer su napadi usledili samo zato što su novinari radili svoj posao.

[adsenseyu5]

Kako se navodi na sajtu KRIK-a, Mihajlović je rekla i da, ukoliko je potrebno, nadležni treba ponovo da ispitaju “slučaj Vulin”.

– Potpuno sam saglasna sa predlogom predsednika Aleksandra Vučića da nadležne agencije ispitaju sve što je potrebno u skladu sa zakonom – prenosi KRIK reči potpredsednice Vlade Srbije.

Na taj stav Mihajlović oglasila se stranka ministra Vulina, ocenom da se potpredsednica vlade, “kao i uvek kada misli da će dobiti naklonost medija i stranaca sa kojima slavi slave, pridruži njihovoj hajci”.

SVI JE PAMTE PO ULOZI LOLE IZ “SREĆNIH LJUDI”: Danas živi u Albaniji, evo i čime se bavi tamo!

“Još jednom će Zorana Mihajlović dokazati da je spremna na sve, samo da niko ništa ne pita ni o njoj, ni o njenim stanovima, upotrebi vladinih kartica, skupocenom vešu, luksuznim odmorima na Sardiniji”, navedeno je u saopšštenju PS.

“Jednom će napasti patrijarha, drugi put kineske investitore, a uvek se obrušiti na Ruse i kada god može na nas i našeg predsednika. Nedopustivo je da je Mihajlović bila jedini potpredsednik u Vladi Srbije, koji je glasao da prihvatimo rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod, i krivi za genocid u Srebrenici”, poslanica PS Ana Karadžić u izjavi dostavljenoj medijima.

[adsenseyu1]

Prema njenim rečima, “nedopustivo je bilo i tada i sada što je (Mihajlović) ostala u Vladi Srbije, a misli da su Srbi genocidan narod”.

“Ako je neko i sumnjao odakle i zašto dolaze laži i napadi na Aleksandra Vulina, sada više nema sumnje”, zaključuje Karadžić.

KOPAJU PO VAŠOJ VILICI: Evo kako izgleda VAĐENJE UMNJAKA pod anestezijom (VIDEO)

Inače, deo medija se bavi poreklom novca, kojim je ministar Vulin svojevremeno, dok je bio poslanik, kupio stan.

ISMEJALA SVOJ DOLAZAK U BEOGRAD, PRITOM UZELA OGROMAN NOVAC: Evo šta je Naomi Kembel rekla o Srbima!

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Tanjug)

[adsenseyu4]