NOVI ŠOK: NESREĆA NE NAPUŠTA ŽITIŠTE, brata od strica Saše Stanarevića IZDALO SRCE (INFO)

policija

Foto: Telegraf

Smrt koja se nadvila nad Žitištem zbog prošlonedeljnog masakra u kafiću „Makijato“, kada je pomahnitali Siniša Zlatić iz automatske puške usmrtio petoro ljudi, u četvrtak je uzela novu žrtvu
[adsenseyu6]

Srce je izdalo Srđana Stanarevića (49), brata od strica Saše Stanarevića, mladića koji je u masakru teško ranjen u kičmu i nalazi se na odeljenju intenzivne nege Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ u Beogradu.

Srđan je žitelj Ravnog Topolovca, a u četvrtak posle podne posetili su ga novinari beogradske redakcije.

Posle žučnog i neprijatnog razgovora koji se ticao zdravstvenog stanja brata Saše, kako saznaju „Novosti“, čim su se novinari udaljili od njegove kuće, čoveku je puklo srce!

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu.

To je strašno šta novinari pišu, šta sve izmišljaju i na koji način podižu tiraže.

Rodbina nastradalih i povređenih, svakodnevno je izložena pritiscima medija, koji ih ne ostavljaju na miru danju i noću.

Ima li kraja senzacionalističkom izvešatavnju o ovoj tragediji – pita Vučurević.

Mnogobrojna familija Stanarević koja živi u Žitištu i Ravnom Topolovcu već je imala nesuglasica sa predstavnicima medija.

Molili su za mir, jer strahuju za Sašu, čiji je otac šlogiran i teško podnosi neizvesnost oko sinovljevog oporavka..

(Dnevne.rs /Izvor: S. Pašić, Novosti)

[adsenseyu1]