NOVI SNIMAK IZ KRAGUJEVCA: Usred Kliničkog centra sestra na prijemu pacijenata puši cigaretu, dok deca i pacijenti šetaju okolo (VIDEO)

cigareta

Printskrin: Facebook/Dnevna Gazeta

Ona to radi naočigled svih, dok se deca i ostali pacijenti šetaju okolo

Još jedan skandalozan video iz Kragujevca pojavio se na društvenim mrežama.

Naime, posle skandala u Domu zdravlja o kome Srbija bruji već dva dana, a kome se epilog još ne zna, pojavio se snimak iz čekaonice Kliničkog centra Kragujevac, na kome se jasno vidi da sestra koja radi na prijemu pacijenata puši cigaretu dok čeka da neko priđe šalteru.

Ona to radi naočigled svih, dok se deca i ostali pacijenti šetaju okolo, uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo.

Podsetimo, skandal u zdravstvu počeo je kada je jedna majka iz Kragujevca snimila video iz ordinacije u Domu zdravlja, a u opisu koga je napisala da doktorke nisu želele da pregledaju njeno bolesno dete jer nije tu njen, odabrani lekar. Oko sporne situacije digla se velika prašina, oglasio se i Dom zdravlja.

“DRŽAVO OGLASI SE!” VIOLETINA MOLBA ZA MINISTRE STEFANOVIĆA I LONČARA: Osulo se drvlje i kamenje na majku iz Kragujevca, a NJEN ODGOVOR JE OŠTAR!

Mišljenja su podeljena, a do danas se ne zna epilog cele situacije.

Pogledajte snimak:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

1 Comment on "NOVI SNIMAK IZ KRAGUJEVCA: Usred Kliničkog centra sestra na prijemu pacijenata puši cigaretu, dok deca i pacijenti šetaju okolo (VIDEO)"

  1. U bolnickom centru Kg je zabranjeno i u samoj okolici bolnice pusiti jer je proglasena kao eko zona a orculju kojoj se jebe pali i jos izigrava damu .. ne iznadjujem se jer je celokupno osoblje celog klinickog centra tihe ubice , bez znanja i strucnosti ne ocukuj da te mogu izleciti vec pokusavaju te ubiti a i to … moze se desiti da nekoga i izlece od kijavice ako im dobro plati

Comments are closed.