NOVI SAD KAO U BAJCI: Ove zime FIJAKERI se vraćaju posle 50 godina

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Novi Sad će biti stvarno čaroban ove zime. Čekaju vas fijakeri, kao i dve zimske manifestacije Winter fest i Ledena šuma.

Prvi put u svojoj istoriji Novi Sad će imati pravi Christmas market kakav imaju evropske metropole, ali prave praznične manifestacije. Moći ćete da uživate u prazničnoj idili uz sve elemente.

[adsenseyu4]

Fijaker, posle 50 godina se ponovo pojavljuje na novosadskim ulicama od 1. decembra do 3. februara 2017. Svako veče od 19 do 22 časa čekaju vas različiti novosadski bendovi i DJ-evi.

U okviru Winter Fest –a svako veče u 18 časova deca iz novosadskih škola će pevati božićne i novogodišnje pesme. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u kobasicama,perecama, kuvanom vinu, slatkišima i drugim đakonijama  i da se zagreju  u zimskim danima i noćima.

Ledena šuma je rezervisana za period od 15. decembra do 15. februara u Dunavskom parku. Kako je najavljivano pored velikog klizališta i staze za klizanje oko jezera će svaki dan biti organizovan i kulturno-umetnički program.

Kako će novo klizalište izgledati možete pogledati na njihovom sajtu ili u videu.

Na internetu se pojavila stranica ledenasuma.rs koja najavljuje otvaranje najsavremenijeg klizališta po prvi put u Srbiju, u srcu Novog Sada.

“Naša misija je da građanima Vojvodine učinimo zimu 2016/2017. godine čarobnom i magičnom. Novi Sad ce ove zime biti centar akcije, sporta i druženja, mesto na kome generacije gube razliku i na kome izazovi postaju razonoda. Mi smo kreirali nasu misiju a Grad Novi Sad je u njoj prepoznao svoju viziju – da je grad inovacija, moderan kulturni, turistički, sajamski i kongresni kao i tradicijom bogat festivalski grad. Očekuje vas 9 nedelja zabavnog programa uz koji ćemo proslaviti 6 velikih praznika: katolički Božić, Novu Godinu, Srpsku Novu Godinu, pravoslavni Božić, Dan grada Novog Sada i Dan zaljubljenih.” piše na ovom sajtu ledenasuma.rs.

[adsenseyu1]

Ove zime će svi uživati u čarobnom Novom Sadu

(Dnevne.rs/Kutak.net.com /Izvor:luftika.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]