NOVI DETALJI UBISTVA TEODORE KAĆANSKI: Napadač pucao iz tetejca (INFO)

Foto: fejsbuk

Foto: fejsbuk

Teodora Kaćanski (30) ubijena je s pet hitaca iz pištolja “tetejac” koji probija pancir, nova su saznanja u istrazi, saznaje “Blic”.

Istražni organi i dalje razmatraju mogućnost da je Novosađanka ubijena u znak opomene njenom dečku Nenadu Steviću (38), ali i da je ubica napravio priličnu brljotinu te pobrkao njih dvoje.

[adsenseyu4]

– Već nekoliko meseci Stević nosi pancir, tako da je moguće da je to dobro znao i njegov napadač. Međutim, zbog mraka i jako loše vidljivosti u toj ulici nije spazio da je njegova meta izašla iz kola. Kada je prišao, verovatno ga je ciljao u grudi pa je nesrećna devojka pogođena u vrat – kazao nam je nezvanično izvor iz policije.

Ipak, zbunjujuća činjenica je to što je kobne noći Stević izašao iz džipa, pokupio kese iz gepeka i otišao u zgradu, a Teodora je uzela da preparkira džip. Da li je ubica tek kasnije stigao te zbog zatamnjenih stakala džipa nije shvatio da je za volanom devojka, utvrdiće istraga

Teodora Kaćanski juče je sahranjena na Donjem pravoslavnom groblju u Sremskim Karlovcima. Nekoliko stotina ljudi okupilo se ispred kapele gde je od 13 sati služeno opelo. Poslednjim govorom, od svog “anđela” oprostili su se Teodorini prijatelji i rodbina.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:E.B.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]