NOVI DETALJI SUROVE LIKVIDACIJE: Gost sa splava ubio karatistu!?

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Vlastimir Milošević (34), bivši karate reprezentativac, najverovatnije je ubijen iz osvete.

BEOGRAD – Vlastimir Milošević (34), bivši karate reprezentativac, ubijen je najverovatnije iz osvete, saznaje Kurir. Policija proverava da li je u Miloševićevo ubistvo umešan jedan gost sa splava kog je Milošević, navodno, nedavno brutalno pretukao.

Kako navodi naš izvor iz istrage, Milošević je često ulazio u sukobe i fizičke obračune sa mnogim gostima splavova i noćnih klubovima u kojima je radio, pa se sumnja da bi upravo neko od pretučenih gostiju mogao da naruči ili izvrši likvidaciju.

[adsenseyu4]

– Inspektori su dobili informaciju da je Miloševiću nedavno jedna osoba sa kojom se sukobio radeći kao obezbeđenje pretila ubistvom. Kao radnik obezbeđenja i ljubitelj borilačkih veština, Milošević se često tukao. Na splavovima je ulazio u konflikte sa sitnim kriminalcima, dilerima, narkomanima, navijačima, ali i sa ozbiljnijim igračima iz podzemlja – kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:

Ubica ga pratio

– Bio je izuzetno jak i kada bi došlo do tuče, svako ko je bio u duelu s njim izvlačio bi deblji kraj. Nedavno se požalio bliskim prijateljima da mu je neko koga je polomio od batina poručio da će ga zbog toga sahraniti. Zbog svega ovoga sumnja se da je mogući motiv njegovog ubistva osveta.

Prema rečima našeg sagovornika, policija češlja pozive i poruke iz Miloševićevog telefona i njegove lične kontakte. Takođe, sumnja se da je ubica pratio Miloševića.

– Činjenica da ga je u ranim jutarnjim satima čekao ispred zgrade u kojoj stanuje ukazuje na to da mu je poznavao navike. Verovatno je znao da on u to doba napušta stan i obavlja svakodnevne obaveze – objašnjava naš izvor.

[adsenseyu1]

Krivične prijave

Milošević je imao nekoliko krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda, ali je i dovođen u vezu sa kriminalnom grupom koja je pre tri godine uhapšena u Beču zbog dilovanja kokaina. Međutim, on zbog narkotika nikada nije hapšen.

– Istina je da Vlasta nikada nije bio diler niti kriminalac. Ako se i družio s takvima, ne vidim tu problem, jer njega nije bilo briga ko se čime bavi, bilo mu je bitno da li je neko dobar drug i čovek – kaže jedan Miloševićev prijatelj.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]