NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOD ŽABARA: Ubice počinile svirepi zločin, pa pili kafu i jeli čokoladice (INFO)

žabari

Foto: Privatna arhiva

Hristinu Ilić (81), deviznu penzionerku iz Porodina kod Žabara, u noći između subote i nedelje mučili su i ubili nepoznati napadači, koji su nakon toga u njenoj kući pili kafu, pušili i jeli čokolade. Njeno beživotno telo u nedelju uveče pronašli su sin Momčilo i unuk Dušan koji su odmah pozvali policiju

– U predsoblju su bili vidljivi tragovi krvi, što znači da je Kristina tu ubijena. Vide se i tragovi koji svedoče o tome da su joj telo odvukli sve do kupatila – priča komšija Ljubomir Golubović, koji je pre odnošenja video telo.

Nesrećna žena pronađena je u lokvi krvi, jer je imala više uboda nožem u vrat i po telu, a preko usta joj je bila zalepljena selotejp-traka.

[adsenseyu5]

– Reklo bi se da su je prvo mučili, tukli i ubadali nožem, verovatno da bi im rekla gde drži novac i zlato. Posle su pili kafu, pušili i jeli čokolade, jer smo pronašli šoljice u kupatilu i pepeo i omote na stepeništu – priča Ljubomir.

On za Hristinu, koja je penziju stekla radeći u Nemačkoj, ima samo reči hvale. Hristina je živela sa snajom Slavicom, udovicom  sina Miroslava, koji je preminuo prošle godine, a pretprošle joj je umro i suprug.

NAPETA SITUACIJA U TUTINU: Zbog smrti mladića prete policajcu da će mu UBITI DECU!

– Ja sam u petak otišla u banju Trepča, pa je moja svekrva ostala sama u kući. To je neko sigurno znao, jer se napad baš tad dogodio. S njom sam se čula čim sam stigla u banju, a već u nedelju pozvao me je dever i javio strašnu vest – priča nam potresena Slavica.

Ulazna vrata na Hristininoj kući nisu bila obijena, što znači da su napadači sami ušli ili ih je ona poznavala i pozvala ih unutra. Kako smo nezvanično saznali, jer porodica ne želi da govori o tome, u kući je bila premetačina i nestalo je oko 3.000 evra, niska dukata različite veličine i težine, kao i zlatan nakit. Šta je tačno i koliko ukradeno, znaće se nakon istrage. U međuvremenu intenzivno se traga za nepoznatim napadačima.

[adsenseyu1]

– Ubice su išle i na tavan, jer su tamo uzeli nadzornu kameru, da se ne otkriju snimci na kojima su oni. Policija je ipak, kako sam čuo, pronašla neke snimke. Možda se tako otkrije ko je ušao u Hristininu kuću – kaže komšija Ljubomir.

Dok se ne sazna ko je počinio ovaj svirepi zločin, meštani kažu da je celo selo u strahu, jer ne znaju ko može biti sledeći.

Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!

Hristina je nedavno operisala kuk u Nemačkoj, gde je boravila kod sina Momčila i njegove porodice. Ona se vratila u Porodin nekoliko dana pre ubistva, avionom, a za njom su kasnije autom pristigli sin i snaja, jer je trebalo da budu gosti na jednoj svadbi.

Ubijena žena je u kući živela sama sa snajom, a u drugoj kući, dalje u selu, živi njen mlađi sin Momčilo, koji radi u Nemačkoj.

Nikola Tesla otkrio svom prijatelju: Evo koja tajna je skrivena u molitvi Oče naš!

– Ne mogu ništa da vam kažem, jer me je policija pozvala i rekla da, radi istrage, ništa ne govorim – rekao nam je vidno potreseni Momčilo.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]