NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U VRBASU: Majka TVRDI da nije ubila bebu (INFO)

čedomorka

Foto: Pixabay

S.M. (33) iz Vrbasa, osumnjičenoj za ubistvo bebe koje je pronađeno na deponiji, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u tom gradu je na predlog tužilaštva odredio pritvor od 30 dana, pišu Novosti.

Majka petoro dece, sumnjiči se za smrt novorođenčeta čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak, pišu Večernje novosti koje nezvanično saznaju da S.M. posle privođenja nije mnogo govorila o zločinu, kao ni kako se prethodne srede porodila u porodičnoj kući.

[adsenseyu5]

Ona je nekoliko puta ponovila da nije usmrtila svoju tek rođenu bebu, te da je dečak rođen mrtav, odnosno da nije disao na porođaju.

Kako prenose Novosti, ponavljala je reči “Nisam ubila svoje dete”.

Samohranom ocu SLEPE I NEPOKRETNE DEVOJČICE poklonio automobil: Majka ju je napustila kad je imala samo 3 meseca (VIDEO)

Zbog čega je dete zamotala u ćebe i stavila u orman, pa bacila u smeće, nije objasnila.

Mrtvo dete je na gradsku deponiju dospelo sa ostalim đubretom koje su radnici komunalnog preduzeća iz Vrbasa pokupili iz kontejnera sa gradskih ulica.

Prilikom sortiranja smeća u ponedeljak oko 9.30 sati, uočili su beživotno telo i odmah alarmirali policiju, a nekoliko sati kasnije S.M. je uhapšena pod sumnjom da je usmrtila dete prilikom porođaja.

[adsenseyu1]

Njeni ukućani (suprug, petoro dece, svekar i svekrva) nisu ni znali da je u drugom stanju, niti da se sama porodila u sobi. Tog 9. avgusta im se požalila da jako krvari, zbog čega su je odveli u bolnicu u Vrbas, gde je ostala do petka 11. avgusta.

POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

Od tada je bila slaba i malaksala, i nije ustajala iz kreveta.

– Potpuno je posvećena porodici i deci. Muž joj radi kao autoprevoznik i često je odsutan od kuće, tako da je ona najviše brinula o mališanima od kojih najmlađe ima četiri, a najstarije 11 godina. Porodica joj je pomagala, ali je najveći deo tereta bio na njenim plećima – kaže poznanica i dodaje da niko, pa n porodica, ne može da veruje u sumnje koje se S.M. stavljaju na teret.

RADE ŠERBEDŽIJA: Kada je od Dragana Nikolića čuo da sam SRBIN, ovo mi je Zoran Radmilović rekao!

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu4]