NINA LEČIĆ SE OGLASILA: Evo šta kaže o RAZVODU i trenutnom stanju

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Nina Lečić, koja se nedavno razvela od supruga Branislava Lečića nakon šest godina braka, sada živi u stanu na Dedinju sa sinom Lavom, a koji joj je glumac prepustio nakon razvoda.

Voditeljka nije želela da se oglašava posle zajedničkog saopštenja koje su dali:

[adsenseyu4]

– Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo.

Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli.

Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno.

Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – rekao je par nedavno.

[adsenseyu1]

Međutim, Nina se po prvi put sada oglasila:

– Lakše mi je da se smejem, nego da objašnjavam šta nije uredu! – napisala je lepa Nina.

Podsetimo, Branislav i Nina venčali su se u oktobru 2010. godine posle dve godine zabavljanja. Romansu su najpre krili od javnosti. Veliku pažnju su privlačili zbog velike razlike u godinama – Nina je preko tri decenije mlađa od Branislava. Ipak, oni su isticali da to u njihovoj ljubavi ne predstavlja problem. Posle godinu dana braka par je dobio sina Lava.

(Dnevne.rs /izvor:A.Č.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]