NIKO SE NIJE VOLEO KAO BEKIM I BRANKA: Njihovoj velikoj ljubavi divila se cela Jugoslavija, a onda je jedan METAK PREKINUO SVE (FOTO)

glumac

Foto: printscreen/youtube

Proslavljena glumica Branka Petrić i njen suprug Bekim Fehmiju živeli su u pravoj idili. Bili su u braku skoro pet decenija.

Prošli smo i blistave i strašne trenutke, ali ono što je konstanta, kao sidro, bila je naša ljubav.

I ona je, bez ikakve patetike, ostala do kraja našeg života.

A imali smo bure i oluje, potonuća i uzdignuća, na kraju ne znam neki brak koji tako dugo traje, skoro pedeset godina – izjavila je jednom prilikom Branka koja iz braka sa njim ima dva sina Uliksa i Hedona. Ipak, jedan pucanj iz pištolja je sve promenio. Bekim je presudio sebi 2010. godine kada se ubio u porodičnom stanu u Beogradu.

– Tih posednjih dana Bekim je bio isti i ništa nije nagoveštavalo da je tragedija na pomolu.

Dan ranije igrala sam predstavu “Tako je moralo biti” u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja.

Kakve li ironije! – dodala je Branka., Stravičan detalj zatekao ju je kada se vratila od frizera nakon što ga je dozivala po celom stanu.

– Na kraju sam ušla u radnu sobu u kojoj je kućna biblioteka i računar.  Bekim je ležao na otomanu boje višnje sasvim prekriven belim čaršavom.

MAJKA PINKIJA IZ RANA POSLE 17 GODINA OTKRILA PRAVU ISTINU: Evo od čega je zaista UMRO poznati GLUMAC

“Ma vidi kakva mi je frizura”, govorila sam dok sam prilazila ležaju, čekajući kao i uvek njegov komentar, ali odgovora nije bilo.

Čak sam ga u čudu pitala zašto je tu legao i još se pokrio po glavi. 

Na stočić pokraj računara stavio je ličnu kartu, oružni list i oproštajno pismo naslovljeno na mene, sinove i njegovu braću.

Mislim da se pokrio čaršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti.

O svemu je vodio računa – ispričala je Branka jednom prilikom opisujući kakav je čovek Bekim bio i u tom najtežem trenutku.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)