NEZAPAMĆENA TUČA U BEOGRADSKOM JAVNOM PREVOZU: Kada je uletela i žena sa BEBOM nastala je prava drama! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

tramvaj

Printksin: Youtube/Komar45

Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera svađe, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega. Međutim, tada kreće haos

U javnom prevozu u Beogradu, bukvalno svašta može da se vidi. Od nesvakidašnji odevnih kombinacija, frizura, pijanih ljudi. Ali, ipak ono što nije toliko često su tuče.

Naime, u jednom tramvaju je došlo do obračuna između muškarca i žene. Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega.

Međtuim, u tom momentu mladić od koga je muškarac zatražio pomoć se zaleće i kreće da ga udara, a tada nastaje pravi haos.

[adsenseyu4]

Kreće tuča u kojoj učestvuje nekoliko od osoba, od kojih jedna žena u rukama drži malo dete, koje sigurno nema ni godinu dana.

Ipak, čitav ovaj haos je prestao kada je tramvaj stao na stanici, i kada je muškarac, akter svađe, izašao napolje, a beba, na sreću je ostala nepovređena.

Pogledajte tuču u tramvaju:

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]