NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU PRONAĐENIH 38 MILIONA DINARA KOD KRUŠEVCA! Radnici Pošte su prvi našli SUMNJIVI TOVAR, a kad su pozvali policajca on NIJE MOGAO DA VERUJE

saobracajna

Foto: Tanjug

Iako se prvo mislilo da je saobraćajac sam spazio tovar, ispostavilo se da su ga pozvala dva radnika Pošte

Na kružnom toku Jasika kod Kruševca pronađena je vreća u kojoj se nalazilo čak 38 miliona dinara, a ovaj sumnjivi tovar prijavili su građani pripadnicima Saobraćajne policije.

Kruševljani Bojan Milosavljević (39) i Vladeta Aleksić (46) zaposleni u službi “Post-ekspres” navode za da su prošlog četvrtka oko 13.30 prvi primetili vreću na desnoj traci kružnog toka.

ozio sam službeni kombi iz pravca Jasike, prešao most, i na kružnom toku smo Vlada i ja spazili džak, stajao je u desnoj traci kolovoza – svedoči za “Novosti” Bojan Milosavljević vozač pomenute službe.

SRPKINJA I ALBANAC NA MOSTU U MITROVICI On: Mi tebe nismo ugrozili! Ona: Treba da zaboraviš rat

– Džakovi “Poštanske štedionice” i “Pošte” su dosta slični, pa smo pomislili da je to možda ispalo našem kolegi, koji se vraćao iz Varvarina, a morao je da prođe tim putem.

Parkirao sam nekih 70 metara dalje, kako ne bih ugrožavao saobraćaj i zatim potrčao prema džaku – navodi Milosavljević.

Milosavljevićev kolega Aleksić,inače, zadužen za obezbeđenje njihove pošiljke ostao je u kombiju, kako i nalažu pravila službe.

– Već kada sam prišao bliže, video sam razliku i shvatio da to nije džak koji pripada “Pošti Srbije”, već “Poštanskoj štedionici”, a kada sam se sasvim približio, video sam šta je unutra – nastavlja Bojan: “Nije bilo ni dileme, tu je bio i papir na kome je pisalo ‘Poštanska štedionica, 38 miliona dinara’.

Nisam se nijednog trenutka dvoumio oko toga šta treba da radimo. Pozvao sam policajca, koji je obezbeđivao saobraćaj kod kružnog toka, bio je preko puta. I on nije mogao da veruje šta je pred nama.Bojan Milosavljević radi u “Pošti Srbije” šest, a Vladimir Aleksić 20 godina. Trenutno su zaduženi za prevoz pošiljki na liniji ka Ražnju.

NESTAJE JUGOSLOVENSKI GIGANT! Bager RADOJE DAKIĆ ruši fabriku u kojoj je proizveden

– Obavestili smo firmu o tome šta se dogodilo, poslat je i zvaničan dopis rukovodiocima, a u subotu su zvali iz “Poštanske štedionice” da se zahvale-pričaju Bojan i Vladimir.

– Nama je najvažnije da je priča dobila srećan kraj i da je novac vraćen. Prava je sreća da smo mi naišli, jer neko je prosto mogao da pokupi taj džak sa novcem.

     

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: novosti)