NESVAKIDAŠNJI UDES U VALJEVU: Udario autom u banderu, pa ona pala na parkirano vozilo, ima povređenih (INFO)

udes

Foto: telegraf.rs)

U sudaru je povređena ženska osoba koja je bila u vozilu državljanina Bosne i Hercegovine. On je uhapšen i biće sproveden tužilaštvu

U sudaru koji se oko ponoći dogodio na raskrsnici Dušanove i Pantićeve ulice, u širem centru Valjeva, jedna osoba je povređena, a betonska bandera za uličnu rasvetu je od siline udara prepolovljena i oštetila je jedno parkirano vozilo.

 

[adsenseyu4]

Kako saznajemo, do direktnog sudara vozila „volvo“, kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine D.J. (30) i automobila „fiat sićento“, za čijim volanom je bila Valjevka T.Đ. (30), došlo je na samoj raskrsnici Pantićeve i Dušanove ulice.

Vozač „volva“ se kretao Pantićevom ulicom, od Tehničke škole u pravcu grada, dok se Valjevka kretala Dušanovom ulicom od „dupluh traka“ u pravcu Jadra. Pretpostavlja se da je vozač „volva“, koji je bio pod dejstvom alkohola, prošao kroz crveno svetlo i direktno se sudario sa Valjevkom. Nakon udesa, „volvo“ je udario u semafor na toj raskrsnici, a potom je presekao betonski stub za uličnu rasvetu, koji je pao i oštetio parkirano vozilo.

U sudaru je povređena ženska osoba koja je bila u vozilu državljanina Bosne i Hercegovine. On je uhapšen i biće sproveden tužilaštvu.

(Dnevne.rs/Izvor:S.S.,Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]