NEOBORIV DOKAZ: Nemanji je lopov ukrao bicikl, a usledio je NEOČEKIVAN OBRT u roku od samo 24 sata (VIDEO)

bicikl

Foto: printskrin jutjub

Lopov koji je ukrao bicikl Novosađaninu, odlučio je da ga vrati posle samo 24 sata, nakon što je vlasnik bicikla na društvenim mrežama podelio priču o krađi i snimke lopova.

Novosađanin Nemanja Manojlović ostao je bez bicikla koji je parkirao ispred vrata na osmom spratu zgrade u kojoj živi.

[adsenseyu5]

Lopov je snimljen kako ulazi u zgradu bez ikakve maske, unoseći se slučajno licem u kameru vidno montiranu na tabli interfona, a izlazi sa ukradenim biciklom i kapuljačom preko glave.

Nemanja je snimak odneo u obližnju policijsku stanicu, gde su mu rekli da će ga obavestiti ukoliko mu pronađu bicikl.

Sumnjajući u pomoć policije, Nemanja je snimak postavio na Fejsbuk i tada je krenula salva lajkova i šerova koji su doveli do toga da lopova mnogi prepoznaju, pa čak i okrive za druga krivična dela.

Ta vest stigla je i do lopova, koji se odlučio za nesvakidašnji čin – da vrati bicikl.

– Krađa se desila u sredu uveče, a već u četvrtak popodne me je pozvao predsednik kućnog saveta i rekao da me u prizemlju čeka bicikl. Objasnio mi je da je jedan momak zaustavio komšiju u ulazu, predstavio se kao drugar lopova i predao mu bicikl.

[adsenseyu1]

Rekao je i da se lopov kaje i da se na taj korak odlučio nakon što je video svoje lice na društvenim mrežama – priča Nemanja kroz smeh.

Kaže da mu se policija još nije javila, iako je dobila neoboriv dokaz da je momak na snimku već poznati lopov.

– Sutra idem u policiju da im prijavim da su građani obavili posao koji je u njihovoj nadležnosti – najavljuje Nemanja uz napomenu da mu je bicikl vraćen za manje od 24 sata samo zahvaljujući preko 60.000 lajkova i šerova na Fejsbuku.

(Dnevne.rs /Izvor: Z. Čonkaš, Blic)