NENADE SINE, DOĐI BRZO! VISIM IZNAD MORAVE! Ispovest sina kamiondžije koji je danas gledao SMRTI U OČI! (VIDEO)

nesreca

Foto: Youtube printscreen

Odmah sam odjurio do njega, a kad sam video kamion kako je probio ogradu mosta i kabinu iznad vode sledio sam se – priča Nenad Savić iz Paraćina, sin kamiondžije Miodraga, koji veruje da ga je sam Bog pogledao

Nenad Savić, sin Miodraga Savića koji je satima u kabini kamiona visio iznad ledene Morave, priča šta sve dešavalo danas na auto-putu kod Jagodine.

– Odvezao sam oca do kamiona, trebalo je da iz Paraćina krene na utovar.

Desetak minuta kasnije pozvao me je i rekao “Sine, brzo dolazi imao sam saobraćajku kod Mijatovca, visim iznad Morave”.

Odmah sam odjurio do njega, a kad sam video kamion kako je probio ogradu mosta i kabinu iznad vode sledio sam se – priča Nenad Savić iz Paraćina, čiji je otac Miodrag danas spasen posle prave drame na auto-putu kod Jagodine.Na mesto nesreće brzo su stigle ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasaca koje su odmah počele da prave plan kako da Miodraga izvuku iz kabine.

“Hrvati su nacija koja NESTAJE, a i dalje se HRANE RATOM”

– Sreća, pa je bio svestan. Video sam da je uplašen, ali da drži strah pod kontrolom. Ipak je on bivši vatrogasac i nije dao da ga panika savlada.

Ni meni nije bilo naravno svejedno, jer sam bio svestan da se kamion maltene drži samo na zadnjoj osovini i da svake sekunde nešto može da krene po zlu.

Trudio sam se da mu skrenem misli, stalno sam ga zagovarao – prepričava Nenad Savić.

Tada mu je otac i rekao šta se zapravo dogodilo na auto-putu kod Ćuprije. Put je bio pod snegom i jednostavno je proklizao i izgubio kontrolu.

Imao je ludačku sreću da se kamion nekako zaustavio. Još pola metra da ga je vukla inercija, završio bi u reci. Zato mi je i rekao da ga je Bog pogledao – priča Savić.

Njegov otac posle skoro četiri sata provedenih u ledenoj kabini uspešno je spasen i odmah upućen u bolnicu u Ćupriji.

HOROSKOP ZA SUTRA (28. februar 2018.): an je kao stvoren za sklapanje dobrih i velikih poslova i važne susrete s ljudima koji vam u budućnosti mogu biti od velikog značaja (ASTROLOGIJA)

 

 – Imao je povišen pritisak, a lekari su mi rekli da će mu proveriti i šećer u krvi. Promrzao je, ali nema težih povreda.Nadam se da će ga danas pustiti kući da se oporavimo svi od ovog šoka – kaže Nenad Savić.

(Dnevne.rs /Kurir/Telegraf/RTS)