NENAD A. (32) IZBODEN NOŽEM U CENTRU PARAĆINA: Hitno operisan zbog obilnog krvarenja (FOTO)

pracin

Foto: Telegraf

Povređenog je Služba hitne pomoći odmah prevezla na Odeljenje hirurgije i zbrninjavanje pacijenta još traje jer je muškarac odnet u operacionu salu

Nenad A. (32) izboden je nožem večeras nešto posle 20 sati na javnom mestu u Paraćinu, na ulici, u neposrednoj blizini stambenih zgrada i Mesne zajednice “Centar”.

Povređenog je Služba hitne pomoći odmah prevezla na Odeljenje hirurgije i zbrninjavanje pacijenta još traje jer je muškarac odnet u operacionu salu.

Kako saznajemo, on je zadobio tri uboda nožem u predelu pazuha i o težini povreda u Hitnoj se nisu izjasnili. Ispred operacione sale Nenadova supruga Zorica oko 22,30 sati još uvek je čekala da izađe dežurni hirurg i kaže joj u kakvom je stanju suprug.

[adsenseyu1]

Ne znam šta se dogodilo. Brat me je pozvao telefonom i rekao da mi je muž u bolnici. Rekli su mi da je ipak imao sreće. Imamo dva sina, od 3 godine i 9 meseci. Ovo je zaista strašno što se desilo – rekla nam je Zorica sedeći na stepeništu.

Foto: Telegraf

Na mestu događaja, ispred zgrade mesne zajednice i nešto niže, u ulici Majora Gavrilovića, policija još obavlja uviđaj i pristup je zabranjen. Prema kazivanju stanara, nekoliko muškaraca tu je pilo pivo i raspravljalo se, ali niko ne zna šta se tačno dogodilo.

Ispred zgrade policija obezbeđuje tragove i veliku lokvu krvi, a u bolnici smo saznali da je ranjeni muškarac strašno mnogo krvario.

Još uvek nema podataka o tome ko je napadač i da li je pritvoren.

[adsenseyu1]

(Z.R.P. /Telegraf)