NEKOLIKO VERZIJA UBISTVA U JAGODINI: Dejanu pucali u ISTETOVIRANU RUŽU na potiljku (INFO)

samoubistvo

Foto ilustracija: Tanjug

Policija i tužilaštvo intenzivno tragaju za ubicom Dejana Jovanovića (45) zvanog Kabas iz Kočinog sela kod Jagodine, koji je nađen mrtav u kafani koja više ne radi. Njegovo ubistvo prijavili su meštani Ribara u sredu u ujutru, kada su našli njegovo telo.

Policija sumnja da je Jovanović nastradao u obračunu jagodinskog podzemlja, ali nije saopštila detalje.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je Jovanović ubijen na drugom mestu.

[adsenseyu5]

– Tragovi ukazuju na to da nije ubijen u kafani, već da je tamo donet posle ubistva, koje se dogodilo na drugoj lokaciji. Za sada nije otkriveno mesto zločina. Jovanović se ranije, navodno, bavio zelenašenjem, pa je moguće da je ubijen zbog neraščišćenih računa.

Željko Mitrović uvodi OSMOMESEČNU BEBU U ZADRUGU?: Evo čije je dete i koliko vremena će provesti u rijalitiju!

Kako Alo piše, Jovanović je sedeo na stolici kada je pucano na njega. Imao je dve ustrelne rane na glavi i stomaku. Za sada nisu poznati motivi zločina, a porodica ubijenog nije mogla da kaže policiji da li sumnja na nekoga.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

– Tokom protekle dve-tri godine bolovao je i teško se kretao. Imao je mnogo kilograma i retko je izlazio iz kuće. Uglavnom su ga drugi vozili kad je nekuda išao – kažu neštani Kočinog sela.

Jovanović je imao kriminalnu prošlost. Osuđivan je za lakša krivična dela, ali je i radio poslove ne ivici zakona, piše Alo.

[adsenseyu1]

– Bio je poznat po tetoviranoj ruži na glavi. Ranije je držao noćne klubove, koje je zatvorio jer su se meštani bunili protiv striptizeta. Posle akcije “Sablja” naprasno je nestao, kao u zemlju da je propao- napominje njegov poznanik.

BIZARAN SLUČAJ: Austrougarski vojnik ušao u apoteku u Valjevu i na zidu je ugledao sliku svojih roditelja

Jovanović je bio otac troje dece i, prema tvrdnjama komšija, bio je dobar domaćin.

– Kafana u kojoj je nađen mrtav nekada mu je bila omiljena. Pre nego što se razboleo i dok je još radila, gotovo svakodnevno je išao tamo. To smo znali po njegovom džipu koji je bio parkiran ispred – pričaju stanovnici Ribara.

“NOVU GODINU NEĆEŠ DOČEKATI”: Godinama žena iz okoline Zaječara dobijala pretnje od muža nasilnika, sada ga očekuje zatvorska kazna (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu4]