NE KRADITE NAM OSMEH: Medicinska sestra iz URGENTNOG CENTRA ostavila poruku koja cepa srce

korona

Foto: Printscreen/ Facebook Marija Bogdanović

Molim vas ne uzimajte nam osmeh

Zbog korona virusa koji ovih dana hara svetom, a nažalost prisutan je i u Srbiji, najviše su na udaru medicinski radnici koji pokušavaju da se izbore sa njim pomažući bolesnima.

Jedna od njih je i medicinska sestra Marija Bogdanović, koja radi na Urgentnom centru Srbije. Ona i njene kolege se svakodnevno susreću sa najhitnijim slučajevima, a evo koju je ona poruku ostavila za sve pacijente i ljude u Srbiji.

FOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK MARIJA BOGDANOVIĆ

“Dragi prijatelji, ovo smo moje kolege i ja na poslu, na našim proslavama, na slavi našeg odeljenja, kako jedemo iz jednog tanjira ! Nisam ni pomislila kako će me baš taj tanjir jednog dana zapitati!!! Mi smo jako veselo odeljenje intenzivne nege, da imamo puno posla, da znamo i da se posvađamo ali kod nas se uvek čuje smeh!

Taj smeh je neki put i preglasan ali taj smeh je život! Molim vas ne izlazite iz kuće i ne kradite smeh mojim kolegama jer pred nama su tri svadbe na koje moramo ići, jer pred nama je još puno proslava novih godina i osmog marta i želim da svi budemo na broju! Molim vas ne uzimajte nam osmeh 🙏🙏🙏🙏”, piše u postu koje je objavila na svom Fejsbuku.

Bravo…

     

(Dnevne.rs/Kurir)